Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să arunci deșeurile verzi, ești meșter și îți dorești să-ți transporti uneltele, în toate. aceste scenarii, o problemă va fi lucrul crucial pentru a fi capabil să-ți împlinești planurile. Aproape sigur că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran? Editorii noștri au creat conținutul acestui articol pentru a vă face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi ne vom uita la pașii de montare a unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Touran meu: instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Așa că începem cu prima parte a instalării unui cârlig de remorcă, adică etapa de asamblare. Această parte va fi împărțită în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final câteva verificări de realizat.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Touran, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti mașina pentru instalarea cârligului. Fiecare mașină este concepută pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și mașina dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in general sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de tractare pe un Volkswagen Touran, trebuie, de asemenea scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai exact vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran meu: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să urmați informațiile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Touran, în general, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci vei fi făcut cu succes primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Touran 2?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Touran meu: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai complex începe acum. Electricitatea nu este, în general, sarcina preferată a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea energie electrică, iar luminile, luminile plăcilor sau componentele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Touran meu: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a articolului nostru conține cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mai puțin dificil de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, asigurați-vă că alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să recuperați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Touran și apoi să conectați mufa la cârlig. A concluziona, asigurați-vă că verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Touran meu: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă recomandăm să contactați un atelier pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai nicio experiență în electricitate, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran, sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau complicații despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați catalog de articole de conținut despre acesta.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Touran, ce pot face?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector