Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran 3?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și dorești să-ți duci uneltele, în toate aceste scenarii, o problemă va fi lucrul fundamental pentru a fi capabil să-ți realizezi planurile. Aproape sigur că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran 3? Editorii noștri au creat această pagină de conținut pentru a vă facilita montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom arunca o privire la pașii de montare a unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran 3, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Touran 3 meu: Instalarea remorcii de cuplare pe șasiu

Așa că începem cu prima secțiune a montajului unui cârlig de remorcă, adică etapa de asamblare. Aceasta sectiune va fi taiata in portiuni, mai intai cu pregatirea, apoi asamblarea si in final cele cateva verificari de facut.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran 3: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Touran 3, va trebui să faceți câțiva pași pentru a pregăti mașina pentru instalarea cârligului. Fiecare mașină este construită pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și mașina dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, în mod obișnuit sunt câteva piulițe în portbagaj, în pasajele roții din spate și sub bara de protecție, nu uitați să păstrați toate șuruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârlig de remorcare pe un Volkswagen Touran 3, trebuie, de asemenea scoateți luminile din spate, intrucat te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran 3: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este dificilă de la sine, trebuie doar să urmați recomandările de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Touran 3, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci veți fi efectuat cu succes primul pas al Cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Touran?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Touran 3: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai complex începe acum. Electricitatea nu este de obicei activitatea preferată a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Încă va trebui să o parcurgeți, deoarece altfel remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile tale sau elementele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Touran 3 meu: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a paginii noastre de conținut cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran 3, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt destul de ușor de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, asigurați-vă că selectați hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să obțineți curent de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Touran 3 și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, asigurați-vă că verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Touran 3: cablaj clasic

Dacă nu aveți o configurație universală, vă încurajăm insistent să discutați cu un mecanic pentru partea de conexiune electrică. În realitate, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știi cum să montezi un cârlig pe Volkswagen Touran 3 tău, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă ai alte întrebări sau nelămuriri despre Volkswagen Touran 3, nu ezita să citești catalogul nostru de articole despre el.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector