Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran 2?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și când te ocupi de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și vrei să-ți aduci uneltele, în toate în aceste situații, un cârlig va fi factorul vital pentru a fi capabil să-ți îndeplinești sarcinile. Aproape sigur că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran 2? Autorii noștri au creat această pagină de conținut pentru a vă facilita montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom arunca o privire asupra acțiunilor de montare a unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran 2, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Touran 2 meu: Instalarea remorcii de cuplare pe șasiu

Așa că începem cu prima parte a montării unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Această piesă va fi împărțită în porțiuni, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final câteva verificări care trebuie întreprinse.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Touran 2: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Touran 2, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este destinat să primească un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a realiza acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, de obicei sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, ai grija sa pastrezi toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Volkswagen Touran 2, trebuie și scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Touran 2: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este complicată în sine, trebuie doar să respectați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Touran 2, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci veți fi efectuat corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Touran?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Touran 2: Instalați cablajul electric

În sfârșit, pasul mai tehnic începe acum. Electricitatea nu este de obicei activitatea preferată a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Încă va trebui să-l parcurgeți, deoarece altfel remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau componentele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Touran 2 meu: cablaj electric universal

Prima opțiune a celei de-a doua părți a paginii noastre de conținut cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran 2, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt destul de ușor de poziționat decât hamurile clasice. Totuși, nu uitați să vă alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să colectați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Touran 2 și apoi să conectați mufa la cârlig. A se termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Touran 2: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă recomandăm să luați legătura cu un mecanic pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Volkswagen Touran 2 dvs., sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să citește catalogul nostru de articole despre asta.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Touran 3?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector