Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Passat 8?

Ai visuri să mergi cu rulota la camping, ai o grădină mare și când te ocupi de ea, o remorcă te va ajuta să golești deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți aduci uneltele, în toate în aceste situații, un șoc va fi lucrul fundamental pentru a fi capabil să-ți realizezi proiectele. Probabil vă întrebați cum să montați un cârlig de remorcă pe Volkswagen Passat 8? Scriitorii noștri au creat conținutul acestui articol pentru a vă face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile de montare a unui cârlig de remorcă pe un Volkswagen Passat 8, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Volkswagen Passat 8: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Așa că începem cu prima parte a montării unui cârlig de remorcă, adică partea de instalare. Această parte va fi împărțită în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final câteva verificări care urmează să fie întreprinse.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Volkswagen Passat 8: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Volkswagen Passat 8, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este destinat să primească un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., chiar și așa veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, de obicei sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, ai grija sa pastrezi toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de tractare pe un Volkswagen Passat 8, trebuie, de asemenea scoateți luminile din spate, din moment ce vă pot deranja și, în special, veți conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Volkswagen Passat 8: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este complicată de la sine, trebuie doar să respectați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În cele mai multe cazuri, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Volkswagen Passat 8, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci veți parcurge corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Passat-ul meu, ce pot face?

Cum se instalează un cârlig pe Volkswagen Passat 8: Instalați cablajul electric

În sfârșit, partea mai tehnică începe acum. Electricitatea nu este de obicei misiunea preferată a profesioniștilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau elementele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Volkswagen Passat 8: cablaj electric universal

Prima opțiune a celei de-a doua părți a articolului nostru conține cum să montați un cârlig pe Volkswagen Passat 8, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt într-adevăr mai puțin dificil de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, asigurați-vă că vă selectați hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să colectați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Volkswagen Passat 8 și apoi să conectați mufa la cârlig. A concluziona, asigurați-vă că verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Volkswagen Passat 8: cablaj clasic

Dacă nu aveți o configurație universală, vă sfătuim cu adevărat să discutați cu un mecanic pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Volkswagen Passat 8, sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau probleme despre Volkswagen Passat 8, nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole despre aceasta.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Passat 8, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea Volkswagen Passat?
Legătura cu publicația principală