Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Toyota Land Cruiser Serie 90?

Ai visuri să mergi la camping cu o rulotă, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să arunci deșeurile verzi, ești meșter și îți dorești să-ți transporti echipamentul, în totalitate. în aceste situații, o problemă va fi vitală pentru a fi capabil să-ți realizezi proiectele. Probabil că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Toyota Land Cruiser Serie 90? Editorii noștri au scris și publicat acest articol pentru a vă face mai convenabil să montați un cârlig de remorcă. Mai întâi ne vom uita la pașii de montare a unui cârlig de remorcă pe o Toyota Land Cruiser Serie 90, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Toyota Land Cruiser Serie 90: Instalarea remorcii cuplajului pe șasiu

Deci începem cu prima secțiune a montajului unui cârlig de remorcă, adică piesa de asamblare. Această secțiune va fi împărțită în porțiuni, cu pregătirea, apoi asamblarea și în final câteva inspecții care urmează să fie efectuate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Toyota Land Cruiser Serie 90: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Toyota Land Cruiser Serie 90, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este conceput pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, de obicei sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, ai grija sa pastrezi toate suruburile. Pe lângă bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Toyota Land Cruiser Serie 90, trebuie și scoateți luminile din spate, din moment ce vă pot deranja și, în special, veți conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Toyota Land Cruiser Serie 90: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este o provocare în sine, trebuie doar să respectați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Toyota Land Cruiser Serie 90, de obicei acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci vei fi realizat cu succes primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Toyota Land Cruiser Serie 90, ce să faci?

Cum să instalez un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90: Instalați cablajul electric

Pentru a termina, partea mai dificilă începe acum. Electricitatea nu este de obicei cea mai iubită activitate de profesioniști sau de lucrătorii în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea energie electrică, iar luminile, luminile plăcilor sau componentele electrice nu vor funcționa.

Cum să montez un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90: cablaj electric universal

Prima opțiune a celei de-a doua părți a articolului nostru cum să montați un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai simplu de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, nu uitați să vă selectați hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să obțineți curent de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Toyota Land Cruiser Serie 90 și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă sugerăm insistent să discutați cu un atelier pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai nicio experiență în electricitate, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Toyota Land Cruiser Serie 90, sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri despre Toyota Land Cruiser Serie 90, nu nu ezitați să citiți catalogul nostru de articole de conținut despre acesta.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Land Cruiser Serie 90, aruncați o privire la categoria Toyota Land Cruiser Serie 90.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Toyota Land Cruiser Serie 90
Legătura cu publicația principală