Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Opel Mokka X?

Ai visuri să mergi cu rulota la camping, ai o grădină mare și când te ocupi de ea, o remorcă te va ajuta să golești deșeurile verzi, ești meșter și vrei să-ți cărați uneltele, în toate aceste scenarii, o problemă va fi factorul crucial pentru a fi capabil să-ți împlinești planurile. Aproape sigur vă întrebați cum să montați un cârlig de remorcă pe Opel Mokka X? Scriitorii noștri au postat această pagină de conținut pentru a vă fi mult mai ușor să montați un cârlig de remorcă. Mai întâi ne vom uita la acțiunile de montare a unui cârlig de remorcă pe un Opel Mokka X, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Opel Mokka X meu: Instalarea remorcii de cuplare pe șasiu

Deci începem cu prima parte a instalării unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Această piesă va fi tăiată în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi asamblarea și în final cele câteva verificări de realizat.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Opel Mokka X: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe instalarea unui cârlig de remorcare pe Opel Mokka X, va trebui să faceți câțiva pași pentru a pregăti vehiculul pentru instalarea cârligului. Fiecare vehicul este construit pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și vehiculul dvs., cu toate acestea veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, de obicei sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Opel Mokka X, trebuie, de asemenea scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai exact vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Opel Mokka X: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este o provocare în sine, trebuie doar să urmați recomandările de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara de cuplare principală pe suportul Opel Mokka X, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci veți fi efectuat corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Opel Mokka X.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Opel Mokka?

Cum se instalează un cârlig pe Opel Mokka X: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai complex începe acum. Electricitatea nu este de obicei misiunea preferată a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau piesele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Opel Mokka X: cablaj electric universal

Prima probabilitate a celei de-a doua părți a paginii noastre de conținut cum să montați un cârlig pe Opel Mokka X, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai ușor de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, nu uitați să vă alegeți hamul așa cum este indicat de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să recuperați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la corpul Opel Mokka X și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele funcționează după aceste conexiuni.

Cum se montează un cârlig pe Opel Mokka X: cablaj clasic

Dacă nu aveți un sistem universal, vă sugerăm cu adevărat să contactați un mecanic pentru partea de conectare electrică. Într-adevăr, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știi cum să montezi un cârlig pe Opel Mokka X, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă ai alte întrebări sau probleme despre Opel Mokka X, nu ezita să te consulți catalogul nostru de articole despre el.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Opel Mokka X, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Mokka X.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Opel Mokka X, ce să faci?
Legătura cu publicația principală