Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Jaguar F-Type?

Ai visuri să mergi cu o rulotă la camping, ai o grădină mare și când te ocupi de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți aduci uneltele, în toate. în aceste scenarii, o problemă va fi factorul vital pentru a fi capabil să-ți realizezi sarcinile. Probabil că încercați să vă dați seama cum să montați un cârlig de remorcă pe Jaguar F-Type? Editorii noștri au scris acest articol pentru a vă face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi ne vom uita la acțiunile de montare a unui cârlig de remorcă pe un Jaguar F-Type, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Jaguar-ul meu F-Type: instalarea remorcii de cuplare pe șasiu

Așa că începem cu prima secțiune a ansamblului unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Această secțiune va fi împărțită în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi montarea și în final câteva inspecții care urmează să fie efectuate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Jaguar F-Type: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Jaguar F-Type, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti mașina pentru instalarea cârligului. Fiecare mașină este destinată să primească un sistem de remorcare, la fel și mașina dvs., totuși veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a realiza acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in cele mai multe cazuri sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, ai grija sa pastrezi toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Jaguar F-Type, trebuie, de asemenea scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai exact vei conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Jaguar-ul meu F-Type: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este complicată de la sine, trebuie doar să urmați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Jaguarului F-Type, în majoritatea cazurilor acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci veți termina eficient primul pas din Cum să montați un cârlig pe Jaguar F-Type.

Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Jaguar F-Type?

Cum se instalează un cârlig pe Jaguar-ul meu F-Type: Instalați cablajul electric

În sfârșit, pasul mai dificil începe acum. Electricitatea nu este în cele mai multe cazuri sarcina cea mai iubită a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau elementele electrice nu vor funcționa.

Cum să montez un cârlig pe Jaguar-ul meu F-Type: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a articolului nostru cum să montați un cârlig pe Jaguar F-Type, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt în realitate mai ușor de poziționat decât hamurile clasice. Cu toate acestea, nu uitați să vă selectați hamul așa cum este indicat de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să recuperați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la corpul Jaguar F-Type și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Jaguar-ul meu F-Type: cablaj clasic

Dacă nu aveți un dispozitiv universal, vă sfătuim cu adevărat să luați legătura cu un garaj pentru partea de conectare electrică. În realitate, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp pe acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Jaguar F-Type, sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care încercați să le găsiți, dacă aveți alte întrebări sau probleme legate de Jaguar F-Type, nu ezitați să consultați catalogul nostru de articole sau postări de blog despre aceasta.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Jaguar F-Type, accesați categoria noastră Jaguar F-Type.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Jaguar-ul meu F-Type, ce să fac?
Legătura cu publicația principală