Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Ford Tourneo?

Poate visezi la natură să campezi pe o rulotă mare, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și vrei să-ți transporti uneltele, în toate acestea. circumstanțe, o problemă va fi lucrul fundamental pentru a fi capabil să-ți împlinești planurile. Aproape sigur doriți să știți cum să montați un cârlig de remorcă pe Ford Tourneo? Scriitorii noștri au postat acest conținut pentru a vă face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom arunca o privire la pașii de montare a unui cârlig de remorcă pe un Ford Tourneo, apoi la partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Ford Tourneo meu: Instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Așa că începem cu prima parte a montării unui cârlig de remorcă, adică etapa de asamblare. Această parte va fi împărțită în porții, mai întâi cu pregătirea, apoi cu montarea și în final cu câteva verificări de făcut.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Ford Tourneo: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Ford Tourneo, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti automobilul pentru instalarea cârligului. Fiecare automobil este proiectat pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și automobilul dvs., totuși veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in general sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Ford Tourneo, va trebui și scoateți luminile din spate, pentru ca te pot deranja, si mai ales vei conecta la ei sursa de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Ford Tourneo: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să urmați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Ford Tourneo, în general acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci veți fi efectuat corect primul pas din Cum să montați un cârlig pe Ford Tourneo.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Ford Tourneo?

Cum se instalează un cârlig pe Ford Tourneo: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai dificil începe acum. Electricitatea nu este, în general, activitatea preferată a mecanicilor sau a lucrătorilor în devenire. Încă va trebui să-l parcurgeți, deoarece altfel remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau componentele electrice nu vor funcționa.

Cum se montează un cârlig pe Ford Tourneo: cablaj electric universal

Prima opțiune a celei de-a doua părți a conținutului nostru cum să montați un cârlig pe Ford Tourneo, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt într-adevăr mult mai simplu de poziţionat decât hamurile clasice. Totuși, nu uitați să vă selectați hamul așa cum este indicat de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să colectați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Ford Tourneo și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum se montează un cârlig pe Ford Tourneo: cablaj clasic

Dacă nu aveți o unitate universală, vă sfătuim cu căldură să luați legătura cu un garaj pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu aveți cunoștințe în domeniul electricității, riscați să pierdeți o conexiune și să pierdeți timp acest pas care poate fi lung. Iată, acum știți cum să montați un cârlig pe Ford Tourneo, sperăm că veți fi găsit toate informațiile pe care le căutați, dacă aveți alte întrebări sau complicații despre Ford Tourneo, nu ezitați să consultați catalog de articole de conținut despre acesta.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Ford Tourneo, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Tourneo.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Ford Tourneo cu o baterie descărcată?
Legătura cu publicația principală