Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe un Citroen C-zero?

Poate visezi la natură să campezi pe o rulotă mare, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să pui la gunoi deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți transporti echipamentul, în toate acestea. circumstanțe, o problemă va fi lucrul crucial pentru a vă putea realiza planurile. Aproape sigur vă îngrijorează cum să montați un cârlig de remorcă pe Citroen C-zero? Editorii noștri au creat acest conținut pentru a face mai puțin dificilă montarea unui cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile privind montarea unui cârlig de remorcă pe un Citroen C-zero, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Citroen C-zero meu: instalarea remorcii cuplajului pe șasiu

Așa că începem cu prima secțiune a montajului unui cârlig de remorcă, adică partea de instalare. Această secțiune va fi tăiată în porțiuni, mai întâi cu pregătirea, apoi cu asamblarea și în final cu câteva verificări care urmează să fie efectuate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe un Citroen C-zero: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe să instalați un cârlig de remorcare pe Citroen C-zero, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti mașina pentru instalarea cârligului. Fiecare mașină este proiectată pentru a primi un sistem de remorcare, la fel și mașina dvs., totuși veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, în mod obișnuit există câteva piulițe în portbagaj, în pasajele roții din spate și sub bara de protecție, nu uitați să păstrați toate șuruburile. În plus față de bara de protecție pentru a pune cârligul de remorcare pe un Citroen C-zero, trebuie și scoateți luminile din spate, din moment ce vă pot deranja și, în special, veți conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Citroen C-zero meu: Montarea pieselor

Montarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să respectați instrucțiunile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În cele mai multe cazuri, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Citroen C-zero, de obicei, acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După acest pas, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și abia atunci vei fi realizat cu succes primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Citroen C-zero.

Weiterlesen:
Scaunul a rămas blocat pe Citroen C-zero

Cum se instalează un cârlig pe Citroen C-zero meu: Instalați cablajul electric

Pentru a termina, partea mai complexă începe acum. Electricitatea nu este de obicei sarcina preferată a profesioniștilor sau a lucrătorilor în devenire. Va trebui totuși să-l parcurgeți, deoarece în orice alt caz remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile de plăci sau elementele electrice nu vor funcționa.

Cum să montez un cârlig pe Citroen C-zero meu: cablaj electric universal

Prima probabilitate a celei de-a doua părți a conținutului nostru cum să montați un cârlig pe Citroen C-zero, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mult mai ușor de poziționat decât hamurile clasice. Chiar și așa, nu uitați să vă selectați hamul așa cum este indicat de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să recuperați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Citroen C-zero și apoi să conectați mufa la cârlig. A se termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Citroen C-zero meu: cablaj clasic

Dacă nu aveți un sistem universal, vă sugerăm insistent să contactați un atelier pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai nicio experiență în electricitate, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp acest pas care poate fi lung. Iată-te, acum știi cum să montezi un cârlig pe Citroen C-zero, sperăm că vei fi găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă ai alte întrebări sau nelămuriri despre Citroen C-zero, nu ezita. pentru a citi catalogul nostru de articole sau postări de blog despre asta.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen C-zero, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C-zero.

Weiterlesen:
Lampa de frână Citroen C-zero rămâne aprinsă, ce să faci?
Legătura cu publicația principală