Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează un cârlig pe o Toyota Auris?

Poate visezi la natură să campezi pe o rulotă mare, ai o grădină mare și atunci când ai grijă de ea, o remorcă te va ajuta să arunci deșeurile verzi, ești meșter și trebuie să-ți duci echipamentul, în toate acestea. scenarii, o problemă va fi factorul fundamental pentru a fi capabil să-ți realizezi planurile. Probabil că vă îngrijorează cum să montați un cârlig de remorcă pe Toyota Auris? Scriitorii noștri au scris și publicat această pagină de conținut pentru a vă face mai convenabil să montați un cârlig de remorcă. Mai întâi vom verifica acțiunile privind montarea unui cârlig de remorcă pe o Toyota Auris, apoi partea electrică cu conexiunea cablajului.

Cum se montează cârligul pe Toyota Auris meu: instalarea remorcii cu cârligul pe șasiu

Deci începem cu prima parte a asamblarii unui cârlig de remorcă, adică etapa de instalare. Această piesă va fi împărțită în etape, cu mai întâi pregătirea, apoi montajul și în final cele câteva verificări care urmează să fie executate.

Cum se pune un cârlig de remorcă pe o Toyota Auris: Pregătirea ansamblului

Înainte de a începe instalarea unui cârlig de remorcare pe Toyota Auris, va trebui să efectuați câțiva pași pentru a pregăti mașina pentru instalarea cârligului. Fiecare mașină este destinată să primească un sistem de remorcare, la fel și mașina dvs., totuși veți avea nevoie de acces la acesta. Pentru a face acest lucru, va trebui scoateți bara de protecție spate, in general sunt cateva nuci in portbagaj, in pasajele rotii din spate si sub bara de protectie, nu uitati sa pastrati toate suruburile. În plus față de bara de protecție, pentru a pune cârligul de remorcare pe o Toyota Auris, va trebui și scoateți luminile din spate, din moment ce vă pot deranja și, în special, veți conecta la ei sursa de alimentare a barei de remorcare.

Cum se montează un cârlig de remorcă pe Toyota Auris: Montarea pieselor

Instalarea cârligului nu este dificilă în sine, trebuie doar să respectați informațiile de montare furnizate împreună cu setul de cârlig. În general, va trebui doar să fixați bara principală de cuplare pe suportul Toyota Auris, în general acest pas se face prin fixarea a doar 4 șuruburi pe părțile laterale ale barei principale de cuplare. După această etapă, verificați dacă toate șuruburile sunt strânse corect și numai atunci vei fi realizat corect primul pas din Cum să montezi un cârlig pe Toyota Auris.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Toyota Auris 2

Cum se instalează un cârlig pe Toyota Auris: Instalați cablajul electric

În cele din urmă, pasul mai complicat începe acum. Electricitatea nu este, în general, activitatea preferată a profesioniștilor sau a lucrătorilor în devenire. Încă va trebui să-l parcurgeți, deoarece altfel remorca sau rulota dvs. nu vor avea electricitate, iar luminile, luminile tale sau piesele electrice nu vor funcționa.

Cum să montez un cârlig pe Toyota Auris: cablaj electric universal

Prima posibilitate a celei de-a doua părți a paginii noastre de conținut cum să montați un cârlig pe Toyota Auris, montarea unui cablaj universal. Aceste truse sunt de fapt mai puțin dificil de poziționat decât hamurile clasice. Chiar și așa, nu uitați să vă alegeți hamul în funcție de ceea ce doriți să tractați cu cârligul auto. Dacă este o rulotă, veți avea nevoie de o mufă cu 13 pini pentru a transmite curentul în interiorul acesteia și dacă doriți doar să tractați o remorcă, va fi suficientă o mufă cu 7 pini.

Pentru aceste hamuri, tot ce trebuie să faceți este să colectați curentul de la conexiunile farurilor din spate, să conectați pământul la caroseria Toyota Auris și apoi să conectați mufa la cârlig. A termina, nu uitați să verificați dacă toate luminile/indicatoarele dumneavoastră funcționează după aceste conexiuni.

Cum să montez un cârlig pe Toyota Auris: cablaj clasic

Dacă nu aveți un dispozitiv universal, vă recomandăm să contactați un garaj pentru partea de conectare electrică. De fapt, dacă nu ai nicio experiență în electricitate, riști să pierzi o conexiune și să pierzi timp pe acest pas care poate fi lung. Iată-te, acum știi cum să montezi un cârlig pe Toyota Auris-ul tău, sperăm că ai găsit toate informațiile pe care le căutai, dacă ai alte întrebări sau probleme despre Toyota Auris-ul tău, nu ezita să consulți catalogul nostru de articole sau postări de blog despre asta.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Toyota Auris, accesați categoria noastră Toyota Auris.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Toyota Auris, ce să faci?
Legătura cu publicația principală