Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează sistemul electric de cârlig de remorcă Toyota Corolla?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este destul de util. În această postare, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unei Toyota Corolla . De fapt, indiferent dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesar să explicăm câteva detalii pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom afla în ce constă cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unei Toyota Corolla .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Toyota Corolla?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unei Toyota Corolla?

Așa că vom începe conținutul nostru prin a detalia elementele fundamentale ale unui cablaj al unei Toyota Corolla. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite cerințe, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablajului pe remorca de cuplare a Toyota Corolla . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Toyota Corolla, vă rugăm să aflați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Toyota Corolla Verso?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unei Toyota Corolla?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Toyota Corolla. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Toyota Corolla, 7 pini : Acesta este mufa clasică care va fi găsită pe toate cuplajele Toyota Corolla. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare semnalizării spate a remorcii dvs., veți localiza câte o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Toyota Corolla: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unei Toyota Corolla?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să realizați conexiunea cablajului Toyota Corolla .

Cum se realizează conexiunea cablajului unei vechi Toyota Corolla?

Pentru a monta cablajul unei Toyota Corolla veche, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acesteia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Toyota Corolla pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Toyota Corolla pe poziție

Cum conectezi cablajul unui Toyota Corolla recent?

Pentru noile Toyota Corollas, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Toyota Corolla și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Toyota Corolla, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Toyota Corolla și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Toyota Corolla?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Toyota Corolla . Pentru a face acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care corespunde modelului și bugetului dvs. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Toyota Corolla, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Corolla.

Legătura cu publicația principală