Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volvo S90?

Toate mașinile recente vin cu o cantitate incredibilă de caracteristici, totuși, din cauza bugetului dvs. sau a anului Volvo S90, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Astăzi vă vom ajuta să rezolvați această problemă arătând cum instalez senzorul de parcare pe Volvo S90 meu? În realitate, această caracteristică este de mare ajutor, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să-ți parchezi mașina frecvent în zone de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom vedea mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom arunca o privire cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volvo S90, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volvo S90?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am explicat în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Volvo S90 și un obstacol atunci când manevrați. Ca rezultat, este deosebit de onest pentru oamenii care trebuie să manevreze des, a căror vizibilitate este îngrozitoare sau a căror mașină este uriașă.

Montați frecvent ca standard, senzorii de marșarier ai unui Volvo S90 încorporează un set de senzori (minimum 4) care vor fi porniți cu marșarierul și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi returnat la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va estima distanța dintre obstacol și radar. În mod obișnuit, veți avea o avertizare sonoră în cabină care se va spori la nivel cu apropierea obstacolului și, în unele cazuri, un marker vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Volvo S90 vă vor ajuta parcare, dar la fel de bine pentru pază și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Volvo S90 cu o baterie descărcată?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volvo S90?

Acum avansăm la pasul care vă interesează cel mai probabil, montarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volvo S90. Această piesă este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să profitați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul stricat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare pentru autovehicule pentru a vă instala pe Volvo S90.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă care funcționează defectuos pe un Volvo S90

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare defect la un Volvo S90. Dacă se dovedește că Volvo S90 dvs. a suferit un impact în spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost deteriorat, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, această procedură este deosebit de simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți un radar de schimb cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare deteriorat de pe Volvo S90, această etapă este foarte intuitivă, este pur și simplu fixată.
 • Remontați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volvo S90

  Acum trecem la partea de care probabil ești cel mai interesat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volvo S90 care nu are unul? După cum am explicat mai devreme, ești norocos, deoarece un număr mare de producători OEM se ocupă acum de modele de radar de rezervă pentru piața de schimb. Dar, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom uita la aceste modele în această secțiune. Este indispensabil să ai câteva noțiuni în electricitate, iar unele noțiuni în bricolaj să te gândești la montarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a lui Volvo S90 pentru configurare, nu ezitați să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a afla metoda de urmat. Daca nu ai chef, poti apela un specialist, procedura ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați recomandările de instalare, dar rezumăm aici principalele proceduri.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Poziționați diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care conține lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încearcă totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volvo S90

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volvo S90. Exista doua variante, ultrasunetele mai fragile pentru ca sunt expuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu iti afecteaza bara de protectie si astfel va fi usor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați ghidul de instalare, care este accesibil cu unele cunoștințe electrice.
   • Localizați cea mai bună locație a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele puncte ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încearcă totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volvo S90?

    Prețul schimbării unui senzor de parcare de marșarier defect pentru un Volvo S90

    Înlocuirea unui radar de marșarier deteriorat se va baza pe model, dar prețul va fluctua între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un specialist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volvo S90

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un set de încredere.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volvo S90

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volvo S90, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    Dacă mai aveți întrebări despre Volvo S90, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S90.

Weiterlesen:
Câți kilometri parcurg cu combustibil redus cu Volvo S90 al meu?
Legătura cu publicația principală