Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volvo S60?

Mașinile recente vin toate cu un număr incredibil de caracteristici, dar, din cauza bugetului dvs. sau a anului Volvo S60, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. În acest articol vă vom ajuta să corectați această situație, arătând cum instalez senzorul de parcare pe Volvo S60 meu? De fapt, această opțiune este extrem de la îndemână, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să-ți parchezi mașina frecvent în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom examina mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom arunca o privire cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volvo S60, și pentru a încheia, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volvo S60?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am dezvăluit în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Volvo S60 și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este legitim în mod special pentru proprietarii care trebuie să manevreze regulat, a căror vizibilitate este îngrozitoare sau a căror mașină este mare.

Deseori instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Volvo S60 integrează un kit de senzori (minim 4) care va fi pornit cu marșarierul și va localiza obstacolele din apropiere. Tehnologia utilizată este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi returnat la senzor. Un computer va analiza durata acestei călătorii și va estima distanța dintre obstacol și radar. În general veți avea un semnal sonor în cabină care se va spori la nivel cu apropierea obstacolului și în unele cazuri un semn vizual în complement. Radarele de marșarier ale unui Volvo S60 vă vor permite parcare, dar și pentru siguranță și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volvo S60 meu?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volvo S60?

Acum trecem la pasul pe care vă concentrați cel mai mult, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volvo S60. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să beneficiați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare aftermarket pentru a vă instala pe Volvo S60.

Cum să schimbați senzorii de rezervă defecte pe un Volvo S60

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare defect la un Volvo S60. Dacă se dovedește că Volvo S60 dvs. a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost deteriorat, va trebui să fie înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze eficient. Din fericire pentru tine, această operație este cu adevărat simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți o unitate radar de schimb cu marca producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă din spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare deteriorat de pe Volvo S60, acest pas este destul de intuitiv, este pur și simplu fixat.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează eficient.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volvo S60

  Acum avansăm la secțiunea pe care probabil te-ai concentrat cel mai mult, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volvo S60 care nu are unul? După cum am explicat mai devreme, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM vând acum modele de radar de rezervă de pe piața de schimb. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor tipuri în această secțiune. Este imperativ să aveți câteva noțiuni în electricitate, iar unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla instalarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a lui Volvo S60 pentru instalare, nu fi reticent să citiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a afla procesul de urmat. Daca nu ai chef, poti apela un specialist, operatia ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui pur și simplu să respectați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici principalele îndrumări.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volvo S60

   Și pentru a încheia, acum vă vom prezenta instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volvo S60. Exista doua variante, ultrasunetele mai slabe pentru ca sunt expuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu iti deterioreaza bara de protectie si astfel va fi usor de indepartat. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați ghidul de instalare care este accesibil cu anumite cunoștințe electrice.
   • Localizați cea mai bună locație a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele locații ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volvo S60?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier defect cu un Volvo S60

    Înlocuirea unui radar de marșarier deteriorat va depinde de model, dar prețul va fluctua între 10 și 30 de euro pe senzor. Esențial este să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un specialist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volvo S60

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un montaj de înaltă calitate.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volvo S60

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volvo S60, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să cheltuiți printre 30 și 60 euro.

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S60, aruncați o privire la categoria Volvo S60.

Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze la Volvo S60?
Legătura cu publicația principală