Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter?

Toate mașinile moderne vin cu o cantitate incredibilă de tehnologie, cu toate acestea, din cauza bugetului dumneavoastră sau a anului Volkswagen Transporter, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Pe această pagină vă vom ajuta să rezolvați această problemă explicând cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Transporter? În realitate, această opțiune este foarte eficientă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi des în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, ne vom uita mai întâi la modul în care funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volkswagen Transporter?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am dezvăluit în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele vehiculului Volkswagen Transporter și un obstacol atunci când manevrați. Prin urmare, este deosebit de legitim pentru șoferii care trebuie să manevreze în mod regulat, al căror câmp vizual este slab sau a căror mașină este de dimensiuni mari.

Aproape întotdeauna montați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Transporter includ un kit de senzori (minimum 4) care vor fi activați cu marșarierul și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia utilizată este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi trimis înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va estima distanța dintre obstacol și radar. În mod obișnuit veți avea în cabină un indicator sonor care va crește în intensitate odată cu apropierea obstacolului și la unele modele un indicator vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Transporter vă vor ajuta pentru parcare, dar și pentru siguranță și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter 6

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Transporter?

Acum trecem la pasul de care probabil ești cel mai intrigat, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să utilizați această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul stricat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare aftermarket pentru a vă instala pe Volkswagen Transporter.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă defecte pe un Volkswagen Transporter

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare defect la un Volkswagen Transporter. Dacă se dovedește că Volkswagen Transporter a suferit o coliziune din spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost deteriorat, va trebui să fie înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, acest proces este deosebit de simplu, poți chiar să reușești singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți un radar de înlocuire cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă din spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare spart de pe Volkswagen Transporter, această etapă este destul de intuitivă, este doar prinsă.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Transporter

  Acum trecem la secțiunea de care ești cel mai probabil intrigat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Transporter care nu are unul? După cum am menționat mai devreme, ești norocos, deoarece un număr mare de producători OEM se ocupă acum de modele de radar de rezervă de pe piața de schimb. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor modele în această parte. Este necesar să aveți câteva noțiuni în electricitate și unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla montarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră pentru configurare, nu fi reticent să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a descoperi procedura de urmat. Dacă nu ai chef, poți apela la un specialist, sarcina ar trebui să-i ia între 1 și 2 ore, iar pentru tine în jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici principalii pași de bază.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la poziția ideală a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încearcă totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter. Sunt de doua feluri, ultrasunetele mai vulnerabile deoarece sunt supuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu afecteaza bara de protectie si astfel va fi usor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Urmați manualul de instalare, care este accesibil cu anumite cunoștințe electrice.
   • Găsiți poziția ideală a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă), fie în diferitele locații ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încercați totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Transporter?

    Prețul schimbării unui senzor de parcare de marșarier defect pentru un Volkswagen Transporter

    Înlocuirea unui radar de marșarier deteriorat se va baza pe model, dar prețul va fluctua între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să se numere aproximativ o sută de euro pentru instalarea kit-ului de către un specialist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Transporter

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un pachet high class.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Transporter

    .

    În concluzie, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Transporter, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector