Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 6?

Mașinile recente vin toate cu un număr impresionant de opțiuni, cu toate acestea, din cauza bugetului dvs. sau a anului Volkswagen Transporter 6, este posibil să nu fiți suficient de norocos să le aveți pe toate. Pe această pagină vă vom ajuta să rezolvați această problemă explicând cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Transporter 6? În realitate, această funcție este de mare ajutor, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi des în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom verifica mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom verifica cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 6, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volkswagen Transporter 6?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am spus în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Volkswagen Transporter 6 și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este deosebit de onest pentru șoferii care trebuie să manevreze frecvent, a căror vizibilitate este îngrozitoare sau a căror mașină este mare.

În multe cazuri montați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Transporter 6 includ un kit de senzori (minimum 4) care vor fi porniți cu marșarierul și vor localiza obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi livrat înapoi la senzor. Un computer va analiza durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. In general vei avea in cabina un indicator sonor care va creste in forta odata cu apropierea obstacolului si in unele cazuri un semn vizual in complement. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Transporter 6 vă vor ajuta pt parcare, dar si pentru siguranta si evitarea pietonilor.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter 5?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Transporter 6?

Acum avansăm la pasul de care aproape sigur ești cel mai interesat, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 6. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să profitați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul stricat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare aftermarket pentru a vă instala pe Volkswagen Transporter 6.

Cum se schimbă senzorii de rezervă defecte pe un Volkswagen Transporter 6

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare defect la un Volkswagen Transporter 6. În cazul în care Volkswagen Transporter 6 a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost spart, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Bine pentru tine, această procedură este foarte simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți un radar de înlocuire cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare deteriorat de pe Volkswagen Transporter 6, această piesă este extrem de intuitivă, este pur și simplu fixată.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Transporter 6

  Acum trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai interesat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Transporter 6 care nu are unul? După cum am menționat mai devreme, sunteți norocos, deoarece mulți dintre OEM-uri se ocupă acum de modele de radar de rezervă aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor modele în această secțiune. Este imperativ să aveți câteva noțiuni în electricitate, iar unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla instalarea trusei. Cu siguranță va trebui să demontați bara de protecție a Volkswagen Transporter 6 pentru configurare, nu fi reticent să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect pentru a descoperi metoda de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procesul ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui pur și simplu să respectați recomandările de instalare, dar vom rezuma aici principalii pași simpli.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Poziționați diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 6

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 6. Exista doua tipuri, ultrasunetele mai vulnerabile deoarece expuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu deterioreaza bara de protectie si astfel va fi usor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați manualul de instalare care este accesibil cu unele cunoștințe electrice.
   • Localizați cea mai bună poziție a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferite locuri ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Transporter 6?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier defect cu un Volkswagen Transporter 6

    Înlocuirea unui radar de marșarier spart va depinde de model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este important să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Transporter 6

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 de euro pentru un sistem fiabil.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Transporter 6

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Transporter 6, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să cheltuiți printre 30 și 60 euro.

    Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию