Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 5?

Mașinile recente vin toate cu un număr impresionant de caracteristici, dar, din cauza bugetului dvs. sau a anului Volkswagen Transporter 5, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Pe această pagină vă vom ajuta să corectați această problemă, spunându-vă cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Transporter 5? Într-adevăr, această opțiune este extrem de utilă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să-ți parchezi mașina în mod regulat în zone de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom examina mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 5, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volkswagen Transporter 5?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am spus în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă va permite cunoașteți distanța dintre spatele Volkswagen Transporter 5 și un obstacol atunci când manevrați. Prin urmare, este în principal logic pentru persoanele care trebuie să manevreze în mod regulat, al căror câmp vizual este slab sau a căror dimensiune a vehiculului este mare.

De multe ori instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Transporter 5 integrează un kit de senzori (minim 4) care vor fi activați cu marșarier și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia utilizată este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi livrat înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. În mod obișnuit veți avea un semnal sonor în cabină care va crește în intensitate odată cu apropierea obstacolului și în unele cazuri un marker vizual în complement. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Transporter 5 vă vor ajuta pt parcare, dar si pentru paza si starea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 4

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Transporter 5?

Acum trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai încântat, montarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 5. Această piesă este pentru tine dacă nu ai instalat un senzor de rezervă standard și vrei totuși să beneficiezi de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiești unul stricat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare auto aftermarket pentru a vă instala pe Volkswagen Transporter 5.

Cum se schimbă senzorii de rezervă defecte pe un Volkswagen Transporter 5

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare defect la un Volkswagen Transporter 5. În cazurile în care Volkswagen Transporter 5 a suferit o coliziune din spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost spart, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, această procedură este extrem de simplă, o poți realiza chiar și singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți o unitate radar de schimb cu marca producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare spart de pe Volkswagen Transporter 5, această etapă este foarte intuitivă, este pur și simplu fixată.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Transporter 5

  Acum trecem la partea de care cu siguranță ești cel mai încântat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Transporter 5 care nu are unul? După cum am menționat mai devreme, sunteți norocoși, deoarece mulți dintre OEM oferă acum modele de radar de rezervă auto aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor modele în această parte. Este necesar să aveți câteva noțiuni în electricitate și unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla montarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Volkswagen Transporter 5 pentru instalare, nu ezitați să răsfoiți articolul nostru pe această temă pentru a descoperi procedura de urmat. Dacă nu ai chef, poți apela la un specialist, sarcina ar trebui să-i ia între 1 și 2 ore, iar pentru tine în jur de 3 ore.

  • Va trebui pur și simplu să urmați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici principalii pași simpli.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la cea mai bună locație a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Poziționați diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încearcă totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 5

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 5. Sunt de doua feluri, ultrasunetele mai slabe pentru ca sunt supuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu deterioreaza bara de protectie si astfel va fi usor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Urmați instrucțiunile de instalare care sunt accesibile cu unele baze electrice.
   • Localizați cea mai bună poziție a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferite locuri ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Transporter 5?

    Prețul schimbării unui senzor de parcare de marșarier defect pentru un Volkswagen Transporter 5

    Înlocuirea unui radar de marșarier spart va depinde de model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să se numere aproximativ o sută de euro pentru instalarea kit-ului de către un specialist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Transporter 5

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un kit de înaltă clasă.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Transporter 5

    .

    Pentru a termina, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Transporter 5, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter 5
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector