Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 4?

Mașinile moderne vin toate cu un număr uimitor de caracteristici, totuși, din cauza bugetului sau a anului Volkswagen Transporter 4, s-ar putea să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Astăzi vă vom ajuta să rezolvați această problemă explicând cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Transporter 4? În realitate, această caracteristică este extrem de profitabilă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi în mod regulat în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom verifica mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom arunca o privire cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 4și, în final, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volkswagen Transporter 4?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am explicat în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Volkswagen Transporter 4 și un obstacol atunci când manevrați. Prin urmare, este extrem de logic pentru proprietarii care trebuie să manevreze în mod regulat, a căror vizibilitate este mediocră sau a căror dimensiune a mașinii este mare.

Aproape întotdeauna montați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Transporter 4 includ un set de senzori (minimum 4) care vor fi porniți cu marșarierul și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi livrat înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va calcula distanța dintre obstacol și radar. În cele mai multe cazuri veți avea o avertizare sonoră în cabină care se va ridica în putere odată cu apropierea obstacolului și la unele modele un semn vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Transporter 4 vă vor ajuta pt parcare, dar si pentru siguranta si evitarea pietonilor.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Transporter 4?

Acum trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, montarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Transporter 4. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să profitați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare auto aftermarket pentru a vă instala pe Volkswagen Transporter 4.

Cum se schimbă senzorii de rezervă defecte pe un Volkswagen Transporter 4

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare defect la un Volkswagen Transporter 4. În cazul în care Volkswagen Transporter 4 a suferit o coliziune din spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost distrus, acesta va trebui înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze eficient. Bine pentru tine, această operație este foarte simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți o unitate radar de schimb cu marca producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare defect de pe Volkswagen Transporter 4, această etapă este extrem de intuitivă, este doar prinsă.
 • Remontați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează eficient.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Transporter 4

  Acum trecem la secțiunea care vă interesează cel mai mult, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Transporter 4 care nu are unul? După cum am spus mai devreme, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM-uri vând acum modele de radar de rezervă auto aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom uita la aceste versiuni în această secțiune. Este necesar să aveți câteva noțiuni în electricitate și unele noțiuni în bricolaj pentru a lua în considerare montarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Volkswagen Transporter 4 pentru instalare, nu ezitați să consultați articolul nostru pe această temă pentru a descoperi procesul de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procedura ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați îndrumările de instalare, dar rezumăm aici principalele îndrumări.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 4

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Transporter 4. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai vulnerabile pentru că sunt expuse la șocuri, și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu afectează bara de protecție și astfel vor fi ușor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați manualul de instalare care este accesibil cu unele baze electrice.
   • Determinați cea mai bună locație a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele puncte ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încercați totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Transporter 4?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier defect cu un Volkswagen Transporter 4

    Înlocuirea unui radar de marșarier distrus va depinde de model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este esențial să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Transporter 4

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 de euro pentru un kit de bună calitate.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Transporter 4

    .

    Pentru a termina, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Transporter 4, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector