Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Touran?

Toate mașinile recente vin cu o cantitate impresionantă de dotări, cu toate acestea, din cauza bugetului dumneavoastră sau a anului Volkswagen Touran, este posibil să nu fiți suficient de norocos să le aveți pe toate. Pe această pagină vă vom ajuta să rezolvați această situație prin arătare cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Touran? De fapt, această opțiune este de mare ajutor, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi regulat în zone de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom examina mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Touranși, în final, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare la un Volkswagen Touran?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am spus în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă va permite cunoașteți distanța dintre spatele Volkswagen Touran și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este în principal onest pentru proprietarii care trebuie să manevreze des, al căror câmp vizual este prost sau a căror dimensiune a vehiculului este mare.

În multe cazuri instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Touran încorporează un kit de senzori (minim 4) care vor fi porniți cu marșarierul și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi trimis înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. In general vei avea in cabina un indicator sonor care va creste in intensitate odata cu apropierea obstacolului si la unele modele un semn vizual in complement. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Touran vă vor ajuta pentru parcare, dar la fel de bine pentru pază și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran 2 rămâne aprinsă

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Touran?

Acum avansăm la secțiunea care vă interesează cel mai mult, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Touran. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să utilizați această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare de pe piața de schimb pentru autovehicule pentru a vă instala pe Volkswagen Touran.

Cum se schimbă senzorii de rezervă defecte pe un Volkswagen Touran

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare defect la un Volkswagen Touran. În cazurile în care Volkswagen Touran a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost spart, acesta va trebui înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, această operație este foarte simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți un radar de înlocuire cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare defect de pe Volkswagen Touran, această piesă este extrem de intuitivă, este doar prinsă.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Touran

  Acum trecem la secțiunea de care probabil ești cel mai interesat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Touran care nu are unul? După cum am menționat mai sus, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM oferă acum modele de radar de rezervă pentru piața de schimb. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor versiuni în această secțiune. Este necesar să aveți câteva noțiuni în electricitate și unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla montarea trusei. Cu siguranta va trebui sa scoti bara de protectie Volkswagen Touran pentru instalare, nu ezita sa consulti pagina noastra de continut pe acest subiect pentru a descoperi procedura de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procesul ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați recomandările de instalare, dar vom rezuma aici principalii pași simpli.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la locația ideală a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încercați totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Touran

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Touran. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai slabe pentru că sunt expuse la șocuri și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu vă deteriorează bara de protecție și astfel vor fi ușor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați ghidul de instalare care este accesibil cu unele baze electrice.
   • Localizați locația ideală a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele locații ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încearcă totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Touran?

    Preț pentru schimbarea unui senzor de parcare de marșarier defect pentru un Volkswagen Touran

    Înlocuirea unui radar de marșarier spart va depinde de model, dar prețul va fluctua între 10 și 30 de euro pe senzor. Este important să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Touran

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 euro pentru un sistem de înaltă calitate.

    Prețul unui set de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Touran

    .

    Pentru a termina, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Touran, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să plătiți printre 30 și 60 euro.

    Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Touran 3?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector