Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Touran 2?

Toate mașinile recente vin cu o cantitate uluitoare de tehnologie, totuși, din cauza bugetului dvs. sau a anului Volkswagen Touran 2, este posibil să nu fiți suficient de norocos să le aveți pe toate. În acest articol, vă vom ajuta să rezolvați această problemă explicând cum instalez senzorul de parcare pe Volkswagen Touran 2? În realitate, această caracteristică este foarte eficientă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să-ți parchezi mașina des în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom examina mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Volkswagen Touran 2, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Volkswagen Touran 2?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am spus în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Volkswagen Touran 2 și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este deosebit de logic pentru persoanele care trebuie să manevreze în mod regulat, al căror câmp vizual este slab sau al căror mașină este mare.

De multe ori instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Volkswagen Touran 2 este alcătuit dintr-un set de senzori (minim 4) care vor fi activați cu marșarierul și vor identifica obstacolele din apropiere. Tehnologia utilizată este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi returnat la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. În mod obișnuit veți avea în cabină un semnal sonor care se va ridica la nivelul proximității obstacolului și la unele modele un indicator vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Volkswagen Touran 2 vă vor ajuta pt parcare, dar și pentru siguranță și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Touran 2 ?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Volkswagen Touran 2?

Acum trecem la pasul pe care aproape sigur vă concentrați cel mai mult, montarea senzorilor de parcare marșarier pe un Volkswagen Touran 2. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți în continuare să beneficiați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare aftermarket pentru a vă instala pe Volkswagen Touran 2.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă care funcționează defectuos pe un Volkswagen Touran 2

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare defect pe un Volkswagen Touran 2. Dacă se dovedește că Volkswagen Touran 2 a suferit un impact în spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost distrus, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, această operație este foarte simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți o unitate radar de schimb cu marca producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare distrus de pe Volkswagen Touran 2, acest pas este foarte intuitiv, este doar prins.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Volkswagen Touran 2

  Acum trecem la secțiunea pe care probabil te-ai concentrat cel mai mult, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Volkswagen Touran 2 care nu are unul? După cum am spus mai devreme, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM vând acum modele de radar de rezervă de pe piața de schimb. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom uita la aceste versiuni în această secțiune. Este imperativ să aveți câteva noțiuni în electricitate și unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla montarea trusei. Cu siguranță va trebui să demontați bara de protecție a Volkswagen Touran 2 pentru a-ți monta, nu ezita să citești conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a descoperi procedura de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un mecanic, procedura ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui pur și simplu să respectați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici principalii pași de bază.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la cea mai bună locație a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care conține lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încearcă totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Volkswagen Touran 2

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Volkswagen Touran 2. Exista doua tipuri, ultrasunetele mai vulnerabile deoarece supuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu iti afecteaza bara de protectie si astfel vor fi usor de indepartat. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Urmați instrucțiunile de instalare care sunt accesibile cu unele cunoștințe electrice.
   • Identificați cea mai bună poziție a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele locații ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Volkswagen Touran 2?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier defect pentru un Volkswagen Touran 2

    Înlocuirea unui radar de marșarier distrus se va baza pe model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este important să numărăm aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un mecanic.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Volkswagen Touran 2

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 de euro pentru un kit de înaltă calitate.

    Prețul unui set de senzori de parcare fără găurire pentru un Volkswagen Touran 2

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Volkswagen Touran 2, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să plătiți printre 30 și 60 euro.

    Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 care accelerează singur
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector