Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Toyota Highlander?

Toate mașinile moderne vin cu o cantitate uimitoare de caracteristici, cu toate acestea, din cauza bugetului dumneavoastră sau a anului Toyota Highlander, este posibil să nu fiți suficient de norocos să le aveți pe toate. Pe această pagină, vă vom ajuta să rezolvați această problemă, spunându-vă cum instalez senzorul de parcare pe Toyota Highlander-ul meu? Într-adevăr, această caracteristică este foarte eficientă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi frecvent în zone de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom vedea mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe o Toyota Highlanderși, în final, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Toyota Highlander?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am explicat în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă va permite cunoașteți distanța dintre spatele Toyota Highlander și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este logic pentru șoferii care trebuie să manevreze în mod regulat, a căror vizibilitate este îngrozitoare sau a căror dimensiune a vehiculului este uriașă.

Instalați frecvent în standard, senzorii de marșarier ai unui Toyota Highlander integrează un kit de senzori (minim 4) care vor fi porniți cu marșarierul și vor localiza obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi returnat la senzor. Un computer va evalua durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. În general veți avea un indicator sonor în cabină care va crește în putere odată cu apropierea obstacolului și în unele cazuri un marker vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Toyota Highlander vă vor permite parcare, dar la fel de bine pentru pază și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Toyota Highlander?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Toyota Highlander?

Acum trecem la secțiunea pe care probabil vă concentrați cel mai mult, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Toyota Highlander. Această piesă este pentru tine dacă nu ai instalat un senzor de rezervă standard și vrei totuși să beneficiezi de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiești unul stricat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare auto aftermarket pentru a vă instala pe Toyota Highlander.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă defecte pe un Toyota Highlander

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare defect la un Toyota Highlander. În cazurile în care Toyota Highlander a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului dumneavoastră de marșarier a fost distrus, acesta va trebui înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, acest proces este extrem de simplu, poți chiar să reușești singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți un radar de schimb cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare deteriorat de pe Toyota Highlander, acest pas este extrem de intuitiv, este doar prins.
 • Remontați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Toyota Highlander

  Acum trecem la partea pe care probabil ești cel mai concentrat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Toyota Highlander care nu are unul? După cum am explicat mai devreme, sunteți norocos, deoarece un număr mare de producători OEM oferă acum modele de radar de rezervă auto aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor versiuni în această parte. Este indispensabil să ai câteva noțiuni în electricitate, iar unele noțiuni în bricolaj pentru a contempla montarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Toyota Highlander pentru configurare, nu fi reticent să citiți conținutul articolului nostru pe acest subiect pentru a afla procesul de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procesul ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici principalele proceduri.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Toyota Highlander

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Toyota Highlander. Exista doua variante, ultrasunetele mai slabe pentru ca sunt expuse la socuri, si electromagneticele care se lipesc in spatele barei de protectie si care sunt astfel protejate, nu iti afecteaza bara de protectie si astfel va fi usor de indepartat. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați manualul de instalare care este accesibil cu unele cunoștințe electrice.
   • Găsiți cea mai bună locație a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele puncte ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încercați totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Toyota Highlander?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier defect cu un Toyota Highlander

    Înlocuirea unui radar de marșarier distrus se va baza pe model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Toyota Highlander

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 de euro pentru un montaj de calitate superioara.

    Prețul unui set de senzori de parcare fără găurire pentru un Toyota Highlander

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Toyota Highlander, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți printre 30 și 60 euro.

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Toyota Highlander, accesați categoria noastră Toyota Highlander.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Toyota Highlander?
Legătura cu publicația principală