Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Infiniti QX70?

Toate mașinile recente vin cu o cantitate uimitoare de opțiuni, cu toate acestea, din cauza bugetului dvs. sau a anului dvs. Infiniti QX70, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Astăzi vă vom ajuta să rezolvați această problemă prin detaliere cum instalez senzorul de parcare pe Infiniti QX70 meu? În realitate, această opțiune este extrem de utilă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să-ți parchezi mașina frecvent în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom vedea mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom arunca o privire cum se instalează un senzor de marșarier de parcare pe un Infiniti QX70, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Infiniti QX70?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am dezvăluit în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Infiniti QX70 și un obstacol atunci când manevrați. Prin urmare, este deosebit de logic pentru persoanele care trebuie să manevreze frecvent, a căror vizibilitate este proastă sau a căror mașină este uriașă.

În multe cazuri instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Infiniti QX70 este alcătuit dintr-un set de senzori (minim 4) care vor fi activați cu marșarier și vor localiza obstacolele din apropiere. Tehnologia utilizată este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi trimis înapoi la senzor. Un computer va evalua durata acestei călătorii și va estima distanța dintre obstacol și radar. În cele mai multe cazuri veți avea o avertizare sonoră în cabină care se va ridica la nivel cu apropierea obstacolului și la unele modele un marker vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Infiniti QX70 vă vor ajuta pt parcare, dar și pentru securitate și ținere departe de pietoni.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Infiniti QX70 al meu?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Infiniti QX70?

Acum trecem la partea pe care cu siguranță vă concentrați cel mai mult, montarea senzorilor de parcare marșarier pe un Infiniti QX70. Această piesă este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să profitați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare pentru autovehicule aftermarket pentru a vă instala pe Infiniti QX70.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă deteriorați pe un Infiniti QX70

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare deteriorat pe un Infiniti QX70. Dacă Infiniti QX70 dvs. a suferit un impact în spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost spart, va trebui să fie înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, această operație este foarte simplă, poți chiar să o faci singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți un radar de înlocuire cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă din spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare distrus de pe Infiniti QX70, acest pas este foarte intuitiv, este pur și simplu fixat.
 • Remontați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Infiniti QX70

  Acum trecem la partea pe care probabil te vei concentra cel mai mult, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Infiniti QX70 care nu are unul? După cum am menționat mai sus, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM oferă acum modele de radar de rezervă pentru piața de schimb. Dar, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor tipuri în această secțiune. Este indispensabil sa ai cateva notiuni in electricitate, iar cateva notiuni in bricolaj sa ai in vedere instalarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Infiniti QX70 pentru instalare, nu ezitați să consultați documentul nostru pe acest subiect pentru a afla procedura de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procesul ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să urmați instrucțiunile de instalare, dar vom rezuma aici pașii principali.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la poziția ideală a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Poziționați diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care include lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Infiniti QX70

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Infiniti QX70. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai slabe pentru că sunt supuse la șocuri și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu afectează bara de protecție și astfel vor fi ușor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați ghidul de instalare care este accesibil cu unele baze electrice.
   • Localizați poziția ideală a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferite locuri ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încercați totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Infiniti QX70?

    Preț pentru schimbarea unui senzor de parcare marșarier deteriorat pentru un Infiniti QX70

    Înlocuirea unui radar de marșarier spart se va baza pe model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este esențial să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Infiniti QX70

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un kit de încredere.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Infiniti QX70

    .

    În concluzie, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Infiniti QX70, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    Pentru a obține mai multe sfaturi despre Infiniti QX70, aruncați o privire la categoria Infiniti QX70.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda pe Infiniti QX70
Legătura cu publicația principală