Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Ford Taurus?

Mașinile moderne vin toate cu o cantitate uimitoare de caracteristici, cu toate acestea, din cauza bugetului dvs. sau a anului Ford Taurus, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. În acest articol, vă vom ajuta să rezolvați această situație spunându-vă cum instalez senzorul de parcare pe Ford Taurus? În realitate, această caracteristică este foarte profitabilă, mai ales dacă locuiți în oraș și trebuie să parcați în mod regulat în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom arunca mai întâi o privire la modul în care funcționează senzorii de parcare, apoi ne vom uita la cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Ford Taurus, și la sfârșit, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare la un Ford Taurus?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am explicat în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Ford Taurus și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este bine în principal pentru persoanele care trebuie să manevreze în mod regulat, al căror câmp vizual este slab sau a căror mașină este uriașă.

În multe cazuri instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Ford Taurus constau într-un kit de senzori (minim 4) care vor fi activați cu marșarier și vor identifica obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi livrat înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. În cele mai multe cazuri veți avea o avertizare sonoră în cabină care se va spori în intensitate odată cu apropierea obstacolului și uneori un indicator vizual în completare. Radarele de marșarier ale unui Ford Taurus vă vor permite parcare, dar și pentru siguranță și ținerea departe de pietoni.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Fordul meu Taurus

Cum se instalează senzori de parcare pe un Ford Taurus?

Acum trecem la partea pe care cu siguranță vă concentrați cel mai mult, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Ford Taurus. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și încă doriți să utilizați această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul stricat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare pentru autovehicule aftermarket pentru a vă instala pe Ford Taurus.

Cum se schimbă senzorii de rezervă sparți pe un Ford Taurus

Mai întâi vom vedea cum schimbați un senzor de parcare spart la un Ford Taurus. Dacă se dovedește că Ford Taurus a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost spart, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, acest proces este deosebit de simplu, îl poți realiza chiar și singur fără nicio abilitate mecanică specială:

 • Obțineți un radar de înlocuire cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă din spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare distrus de pe Ford Taurus, această etapă este destul de intuitivă, este doar prinsă.
 • Remontați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Ford Taurus

  Acum trecem la secțiunea pe care probabil te-ai concentrat cel mai mult, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Ford Taurus care nu are unul? După cum am spus mai sus, ești norocos, deoarece un număr mare de producători OEM se ocupă acum de modele de radar de rezervă pentru piața de schimb. Dar, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor versiuni în această parte. Este necesar să aveți câteva noțiuni în electricitate, iar câteva noțiuni în bricolaj pentru a lua în considerare instalarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a lui Ford Taurus pentru configurare, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a descoperi procedura de urmat. Daca nu ai chef, poti apela la un profesionist, procedura ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să urmați îndrumările de instalare, dar rezumăm aici principalii pași simpli.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la locația ideală a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care conține lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Testează totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Ford Taurus

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Ford Taurus. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai slabe pentru că sunt expuse la șocuri, și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu dăunează barei de protecție și astfel vor fi ușor de îndepărtat. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați manualul de instalare, care este accesibil cu unele baze electrice.
   • Determinați poziția ideală a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă), fie în diferitele locații ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Ford Taurus?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare marșarier spart pentru un Ford Taurus

    Înlocuirea unui radar de marșarier spart se va baza pe model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să numărați aproximativ o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Ford Taurus

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 euro pentru un pachet de bună calitate.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Ford Taurus

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Ford Taurus, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să cheltuiți între 30 și 60 euro.

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford Taurus, aruncați o privire la categoria Ford Taurus.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la Ford Taurus?
Legătura cu publicația principală