Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Citroen Ds5?

Toate mașinile moderne vin cu un număr incredibil de opțiuni, totuși, din cauza bugetului dvs. sau a anului dvs. Citroen Ds5, este posibil să nu fiți suficient de norocos să le aveți pe toate. Astăzi vă vom ajuta să rezolvați această problemă explicând cum instalez senzorul de parcare pe Citroen Ds5 meu? În realitate, această caracteristică este foarte utilă, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi în mod regulat în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom vedea mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom arunca o privire Cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Citroen Ds5, și pentru a încheia, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Citroen Ds5?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am dezvăluit în introducere, această caracteristică deosebit de interesantă vă va permite cunoașteți distanța dintre spatele Citroen Ds5 și un obstacol atunci când vă întoarceți. Prin urmare, este logic mai ales pentru persoanele care trebuie să manevreze des, al căror câmp vizual este slab sau a căror mașină este uriașă.

Adesea montați standard, senzorii de marșarier ai unui Citroen Ds5 includ un kit de senzori (minim 4) care vor fi activați cu marșarier și vor detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi returnat la senzor. Un computer va analiza durata acestei călătorii și va determina distanța dintre obstacol și radar. In general vei avea in cabina un indicator sonor care va creste in forta odata cu apropierea obstacolului si uneori un indicator vizual in complement. Radarele de marșarier ale unui Citroen Ds5 vă vor permite parcare, dar si pentru siguranta si evitarea pietonilor.

Weiterlesen:
Cum se deschide Citroen Ds5 cu bateria descărcată?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Citroen Ds5?

Acum avansăm la secțiunea de care cu siguranță sunteți cel mai încântat, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Citroen Ds5. Această secțiune este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să utilizați această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul stricat. Esti norocos, este posibil să cumpărați senzori de parcare auto aftermarket pentru a vă instala pe Citroen Ds5.

Cum se schimbă senzorii de rezervă sparți pe un Citroen Ds5

Mai întâi vom vedea cum schimba un senzor de parcare spart la un Citroen Ds5. Dacă Citroen Ds5 dvs. a suferit un impact în spate și unul dintre senzorii radarului dvs. de marșarier a fost distrus, acesta va trebui să fie înlocuit pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, acest proces este extrem de simplu, poți chiar să reușești singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți o unitate radar de schimb cu marca producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare spart de pe Citroen Ds5, această piesă este foarte intuitivă, este doar prinsă.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Citroen Ds5

  Acum trecem la secțiunea de care aproape sigur ești cel mai încântat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Citroen Ds5 care nu are unul? Așa cum am explicat mai devreme, ești norocos, deoarece un număr mare de producători OEM vând acum modele de radar de rezervă auto aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom concentra asupra acestor modele în această secțiune. Este indispensabil sa ai cateva notiuni in electricitate, iar cateva notiuni in bricolaj sa ai in vedere instalarea trusei. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Citroen Ds5 dumneavoastră pentru configurare, nu fi reticent să citiți documentul nostru pe această temă pentru a descoperi procedura de urmat. Daca nu ai chef, poti chema un mecanic, operatia ar trebui sa ii dureze intre 1 si 2 ore, iar pentru tine in jur de 3 ore.

  • Va trebui pur și simplu să respectați recomandările de instalare, dar vom rezuma aici principalele proceduri.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Reflectați la poziția ideală a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care conține lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încearcă totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Citroen Ds5

   Și pentru a încheia, acum vă vom prezenta instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Citroen Ds5. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai fragile pentru că sunt expuse la șocuri și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu afectează bara de protecție și astfel vor fi ușor de scos. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Configurarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați instrucțiunile de instalare, care sunt accesibile cu unele cunoștințe electrice.
   • Identificați locația ideală a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele puncte ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Încercați totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Citroen Ds5?

    Preț pentru schimbarea unui senzor de parcare marșarier spart pentru un Citroen Ds5

    Înlocuirea unui radar de marșarier distrus va depinde de model, dar prețul va varia între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să numărați în jur de o sută de euro pentru instalarea trusei de către un mecanic.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Citroen Ds5

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa contati 50 euro pentru un pachet de calitate superioara.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Citroen Ds5

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Citroen Ds5, indiferent de versiunea pe care o alegeți, va trebui să plătiți între 30 și 60 euro.

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Citroen Ds5, aruncați o privire la categoria Citroen Ds5.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Citroen Ds5?
Legătura cu publicația principală