Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează senzori de parcare pe Acura TLX?

Toate mașinile recente vin cu o cantitate impresionantă de tehnologie, totuși, din cauza bugetului dvs. sau a anului Acura TLX, este posibil să nu aveți norocul să le aveți pe toate. Pe această pagină vă vom ajuta să rezolvați această situație arătând cum instalez senzorul de parcare pe Acura TLX-ul meu? De fapt, această opțiune este extrem de practică, mai ales dacă locuiești în oraș și trebuie să parchezi regulat în locuri de parcare înguste. Pentru a vă ajuta, vom vedea mai întâi cum funcționează senzorii de parcare, apoi vom verifica cum se instalează un senzor de parcare marșarier pe un Acura TLXși, în final, cât costă un senzor de parcare?

Cum funcționează senzorii de parcare pe un Acura TLX?

Așa că începem cu funcționarea unui senzor de parcare. După cum v-am dezvăluit în introducere, această opțiune deosebit de interesantă vă permite cunoașteți distanța dintre spatele Acura TLX și un obstacol atunci când manevrați. Prin urmare, este în principal onest pentru proprietarii care trebuie să manevreze frecvent, a căror vizibilitate este proastă sau a căror mașină este uriașă.

Deseori instalați standard, senzorii de marșarier ai unui Acura TLX este alcătuit dintr-un kit de senzori (minimum 4) care va fi pornit cu marșarierul și va detecta obstacolele din apropiere. Tehnologia folosită este ecografii, care va trimite un semnal care va sări de obstacol și va fi trimis înapoi la senzor. Un computer va examina durata acestei călătorii și va estima distanța dintre obstacol și radar. În general veți avea o avertizare sonoră în cabină care va crește în putere odată cu apropierea obstacolului și uneori un semn vizual în complement. Radarele de marșarier ale unui Acura TLX vă vor ajuta pentru parcare, dar si pentru siguranta si evitarea pietonilor.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Acura TLX, ce să fac?

Cum se instalează senzori de parcare pe un Acura TLX?

Acum trecem la pasul care probabil vă interesează cel mai mult, instalarea senzorilor de parcare marșarier pe un Acura TLX. Această piesă este pentru dvs. dacă nu aveți un senzor de rezervă standard configurat și doriți totuși să beneficiați de această tehnologie sau dacă trebuie să înlocuiți unul deteriorat. Sunteți oameni norocoși, este posibil să cumpărați senzori de parcare auto aftermarket pentru a vă instala pe Acura TLX.

Cum să înlocuiți senzorii de rezervă sparți pe un Acura TLX

Mai întâi vom vedea cum înlocuiți un senzor de parcare stricat pe un Acura TLX. În cazurile în care Acura TLX a suferit un șoc din spate și unul dintre senzorii radarului de marșarier a fost deteriorat, va trebui să fie schimbat pentru a permite sistemului să funcționeze corect. Din fericire pentru tine, acest proces este foarte simplu, poți chiar să reușești singur fără nicio abilitate mecanică specificată:

 • Obțineți un radar de schimb cu numele mărcii producătorului.
 • Deconectați vechiul senzor de rezervă de la spatele barei de protecție.
 • Scoateți senzorul de parcare deteriorat de pe Acura TLX, această etapă este extrem de intuitivă, se fixează pur și simplu.
 • Montați noul senzor și conectați-l.
 • Tot ce va trebui să faceți este să îl testați pentru a vă asigura că funcționează corect.

  Cum se instalează un set de senzori de parcare aftermarket pe un Acura TLX

  Acum trecem la partea de care aproape sigur ești cel mai interesat, cum se instalează un senzor de marșarier configurat pe un Acura TLX care nu are unul? Așa cum am dezvăluit mai sus, ești norocos, deoarece mulți dintre OEM oferă acum modele de radar de rezervă auto aftermarket. Cu toate acestea, cele mai performante și mai puțin fragile modele vor fi modelele care se potrivesc în bara ta de protecție. Ne vom uita la aceste modele în această parte. Se cere sa ai cateva notiuni in electricitate, iar cateva notiuni in bricolaj sa ai in vedere instalarea kit-ului. Cu siguranță va trebui să scoateți bara de protecție a Acura TLX pentru instalare, nu fi reticent să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect pentru a descoperi procesul de urmat. Dacă nu ai chef, poți apela la un profesionist, sarcina ar trebui să-i ia între 1 și 2 ore, iar pentru tine în jur de 3 ore.

  • Va trebui doar să respectați instrucțiunile de instalare, dar rezumăm aici principalii pași simpli.
  • Scoateți bara de protecție dacă nu aveți acces la interiorul acesteia.
  • Gândiți-vă la cea mai bună poziție a senzorilor pentru a evita punctele moarte, folosind soneria de foraj furnizată, găuriți bara de protecție.
  • Puneți diferiții senzori.
  • Dirijați cablurile către unitatea farului care conține lumina de marșarier.
  • Obțineți curentul de la fire pentru a vă conecta senzorii de parcare la acesta.
  • Încercați totul.

   Instalați un senzor de parcare fără găurire pe un Acura TLX

   Și, în sfârșit, vă vom prezenta acum instalarea unui sistem de senzori de parcare fără găurire pe un Acura TLX. Sunt de două feluri, ultrasunetele mai fragile pentru că sunt expuse la șocuri, și electromagneticele care se lipesc în spatele barei de protecție și care sunt astfel protejate, nu dăunează barei de protecție și astfel vor fi ușor de îndepărtat. Acest tip de radar se lipește pe bara de protecție. Instalarea acestor tipuri de senzori va fi similară.

   • Respectați ghidul de instalare care este accesibil cu unele baze electrice.
   • Localizați cea mai bună locație a senzorului, fie în spatele barei de protecție pentru senzorul electromagnetic de inversare (bandă adezivă) și fie în diferitele puncte ale senzorilor ultrasonici.
   • Lipiți-le și conectați-le folosind cutia furnizată.
   • Testează totul.

    Care este prețul senzorilor de parcare pentru un Acura TLX?

    Prețul înlocuirii unui senzor de parcare de marșarier stricat pentru un Acura TLX

    Înlocuirea unui radar de marșarier deteriorat va depinde de model, dar prețul va fluctua între 10 și 30 de euro pe senzor. Este necesar să numărați în jur de o sută de euro pentru instalarea trusei de către un profesionist.

    Prețul unui senzor de parcare cu ultrasunete cu foraj pentru Acura TLX

    Pentru modelele cu gauri exista multe truse si marci diferite dar va trebui sa numeri in jur 50 de euro pentru un kit de calitate superioara.

    Prețul unui kit de senzori de parcare fără găurire pentru un Acura TLX

    .

    În cele din urmă, pentru prețul unui radar de marșarier fără găurire pentru Acura TLX, indiferent de tipul pe care îl alegeți, va trebui să cheltuiți între 30 și 60 euro.

    Dacă doriți mai multe tutoriale despre Acura TLX, accesați categoria noastră Acura TLX.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Acura TLX cu o baterie descărcată?
Legătura cu publicația principală