Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter?

Dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de la îndemână. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Transporter . De fapt, chiar dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesar să descriem câteva puncte pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi ce conține cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Transporter .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Transporter?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Transporter?

Așadar, vom începe pagina noastră de conținut prin a detalia elementele de bază ale cablajului unui Volkswagen Transporter. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai devreme obligatoriu de codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a satisface toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Transporter, vă rugăm să descoperiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 5 locuri într-un cu 5 locuri?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Transporter?

Vă vom arăta acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Transporter. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Transporter, 7 pini : Acesta este mufa clasica care va fi descoperita pe toate cuplajele Volkswagen Transporter. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți localiza câte o fișă pentru fiecare obiectiv (indicatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Transporter: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Transporter?

Pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom arăta destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Transporter .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Transporter?

Pentru a instala cablajul unui vechi Volkswagen Transporter, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Transporter pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Transporter recent?

Pentru noile Volkswagen Transporters, cablajul este mult mai simplu de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Volkswagen Transporter și modelele universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Transporter, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Transporter și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Transporter?

În cele din urmă, pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom arăta destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Transporter . Pentru a realiza acest lucru va trebui să parcurgeți automat unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să-l alegeți pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector