Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter 6?

Dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de la îndemână. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Transporter 6 . In actual fact, regardless if the installation procedure is not difficult, it is necessary to describe some details to consider this intervention without any issue. Firstly, we will find out what the electrical wiring harness of your car hitch consists of, then, in a second step, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Transporter 6 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Transporter 6?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Transporter 6?

Așadar, vom începe pagina noastră de conținut prin a detalia elementele fundamentale ale cablajului unui Volkswagen Transporter 6. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este necesar și mai devreme obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite reguli, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a satisface toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Transporter 6 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Volkswagen Transporter 6, vă rugăm să aflați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 5

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Transporter 6?

Vă vom arăta acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașină pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Transporter 6. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Transporter 6, 7 pini : This is the traditional plug that will be discovered on all Volkswagen Transporter 6 hitches. This electrical connection will enable you to transmit all the lighting functions necessary for the rear signalling of your trailer, you will locate a plug for each objective (left and right indicators, ground, fog light, left and right position light, left and right brake light).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Transporter 6: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce permanent puterea de 12 volți (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Transporter 6?

Pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta rapid cum să faceți conexiunea cablajului Volkswagen Transporter 6 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Transporter 6?

Pentru a instala cablajul unui vechi Volkswagen Transporter 6, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sfătuim să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Transporter 6 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Volkswagen Transporter care moare în timp ce conducea

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Transporter 6 recent?

Pentru noul Volkswagen Transporter 6s, cablajul este mult mai simplu de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru modelele dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. Volkswagen Transporter 6, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Transporter 6 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Transporter 6?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta rapid cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Transporter 6 . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să treci printr-unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care corespunde modelului tău și bugetului tău. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Lumină portocalie Volkswagen Transporter care rămâne aprinsă
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector