Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter 5?

Dacă trebuie să vă mutați casa, să mergeți în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de la îndemână. În acest articol, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Transporter 5 . Evident, indiferent dacă procedura de instalare nu este complexă, este necesar să descriem câteva puncte pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce implică cablajul electric al cârligului dvs. de mașină, apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Transporter 5 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Transporter 5?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Transporter 5?

Așa că vom începe articolul nostru prin a detalia principiile unui cablaj al unui Volkswagen Transporter 5. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama deja de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este necesar și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite protocoale, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Transporter 5 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Transporter 5, vă rugăm să consultați articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter-ul meu?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Transporter 5?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Transporter 5. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Transporter 5, 7 pini : Acesta este mufa clasică care va fi amplasată pe toate cârligele Volkswagen Transporter 5. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o fișă pentru fiecare obiectiv (indicatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Transporter 5: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Transporter 5?

Pentru a încheia acest articol, vă vom descrie rapid cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Transporter 5 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Transporter 5?

Pentru a instala cablajul unui vechi Volkswagen Transporter 5, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Transporter 5 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter 5?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Transporter 5 recent?

Pentru Volkswagen Transporter 5 recente, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți descoperi unele speciale pentru modelele dumneavoastră Volkswagen Transporter 5 și universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. Volkswagen Transporter 5, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Transporter 5 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Transporter 5?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom descrie rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Transporter 5 . Pentru a realiza acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector