Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Transporter 4?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. În acest articol, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Transporter 4 . De fapt, indiferent dacă procesul de instalare nu este dificil, este necesar să explicăm câteva detalii pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom afla ce conține cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Transporter 4 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Transporter 4?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Transporter 4?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut prin a detalia elementele de bază ale unui cablaj al unui Volkswagen Transporter 4. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite cerințe, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Transporter 4 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să aflați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 5, ce pot face?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Transporter 4?

Vom descrie acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Transporter 4. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Transporter 4, 7 pini : Aceasta este mufa clasică care va fi identificată pe toate cuplajele Volkswagen Transporter 4. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o mufă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Transporter 4: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Transporter 4?

Pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom descrie destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Transporter 4 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Transporter 4?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen Transporter 4, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma principalii pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Transporter 4 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Transporter 6?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Transporter 4 recent?

Pentru Volkswagen Transporter 4s modern, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Volkswagen Transporter 4 și modelele universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. Volkswagen Transporter 4, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Transporter 4 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați eficient carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Transporter 4?

În cele din urmă, pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom descrie destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Transporter 4 . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să treci prin unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care înseamnă modelul tău și bugetul tău. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 nu funcționează
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector