Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. Pe această pagină, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Touran . Într-adevăr, indiferent dacă procesul de configurare nu este complex, este necesar să clarificăm câteva puncte pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi ce conține cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Touran .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Touran?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Touran?

Așa că vom începe articolul nostru prin a detalia elementele de bază ale cablajului unui Volkswagen Touran. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Fie că ai de tractat o remorcă sau o rulotă, este necesar și mai devreme totul obligatoriu de codul rutier să respecte anumite protocoale, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Touran . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Touran, vă rugăm să descoperiți articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Touran 2?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Touran?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare ale Volkswagen Touran. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Touran, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi găsită pe toate cuplajele Volkswagen Touran. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți localiza câte o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Touran: Acest sistem de priză este utilizat în mod special pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Touran?

Pentru a încheia acest articol, vă vom descrie rapid cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Touran .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Touran?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen Touran, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sfătuim să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Touran pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volkswagen Touran 3?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Touran recent?

Pentru modelele Volkswagen Touran recente, cablajul este mult mai simplu de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Volkswagen Touran și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de la Volkswagen Touran, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Touran și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corect carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi puterea la o remorcă la Volkswagen Touran?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol, vă vom descrie rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Touran . Pentru a realiza acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector