Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran 3?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. În acest articol, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Touran 3 . Într-adevăr, indiferent dacă procesul de instalare nu este dificil, este necesar să se descrie câteva puncte pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Touran 3 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Touran 3?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Touran 3?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut explicând elementele fundamentale ale unui cablaj al unui Volkswagen Touran 3. Pentru a descoperi cum funcționează, trebuie să descoperiți în prealabil necesitatea acestuia. Dacă aveți de tractat o remorcă sau o rulotă, este important și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Touran 3 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Volkswagen Touran 3, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pe această temă.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Care este legătura electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Touran 3?

Vă vom arăta acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare la Volkswagen Touran 3. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Touran 3, 7 pini : Aceasta este mufa clasică care va fi determinată pe toate cuplajele Volkswagen Touran 3. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o mufă pentru fiecare obiectiv (indicatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta, ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Touran 3: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce permanent puterea de 12 volți (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Touran 3?

Pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta rapid cum să faceți conexiunea cablajului Volkswagen Touran 3 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Touran 3?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen Touran 3, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma principalii pași care trebuie parcurși:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Touran 3 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Touran 2?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Touran 3 recent?

Pentru Volkswagen Touran 3s modern, cablajul este mult mai simplu de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Volkswagen Touran 3 și modelele universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. de pe Volkswagen Touran 3, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Touran 3 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați eficient carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Touran 3?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta rapid cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Touran 3 . Pentru a face acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, rămâne la latitudinea dvs. să-l alegeți pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Volkswagen Touran
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector