Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran 2?

Indiferent de faptul că trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este destul de util. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Touran 2 . Evident, chiar dacă procedura de instalare nu este dificilă, este necesar să descrieți câteva puncte pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi în ce constă cablajul electric al cârligului mașinii dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Touran 2 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Touran 2?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Touran 2?

Așa că vom începe articolul nostru explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Volkswagen Touran 2. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama deja de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este necesar și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volkswagen Touran?

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Touran 2 . Vom analiza acest lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Touran 2, vă rugăm să descoperiți articolul nostru pe acest subiect.

Care este legătura electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Touran 2?

Vă vom arăta acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașină pentru a alimenta luminile de cuplare la Volkswagen Touran 2. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Touran 2, 7 pini : Acesta este mufa clasică care va fi găsită pe toate cuplajele Volkswagen Touran 2. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare semnalizării spate a remorcii dvs., veți localiza câte o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Touran 2: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Touran 2?

Pentru a încheia acest articol, vă vom arăta destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Touran 2 .

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Touran 2?

Pentru a instala cablajul unui vechi Volkswagen Touran 2, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Touran 2 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Touran 2 recent?

Pentru noul Volkswagen Touran 2s, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru modelele dumneavoastră Volkswagen Touran 2 și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Îndepărtați căptușeala portbagajului dvs. de pe Volkswagen Touran 2, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Touran 2 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Touran 2?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom arăta destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Touran 2 . Pentru a face acest lucru va trebui inevitabil să treci prin unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care îți punctează modelul și bugetul tău. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran 2
Ссылка на основную публикацию