Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touareg?

Indiferent de faptul că trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este destul de util. În acest articol, vă vom arăta conectarea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Touareg . De fapt, chiar dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesară clarificarea unor detalii pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom afla ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Touareg .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Touareg?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Touareg?

Așa că vom începe articolul nostru explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Volkswagen Touareg. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți în prealabil necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a satisface toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Touareg . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Volkswagen Touareg, vă rugăm să aflați articolul nostru pe această temă.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touareg?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Touareg?

Vă vom arăta acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Touareg. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Touareg, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi amplasată pe toate cârligele Volkswagen Touareg. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Touareg: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Touareg?

Pentru a încheia acest articol, vă vom arăta rapid cum să faceți conexiunea cablajului Volkswagen Touareg .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Touareg?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen Touareg, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sfătuim să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma principalii pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Touareg pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Touareg, ce să fac?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Touareg recent?

Pentru Volkswagen Touareg-urile moderne, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți descoperi unele speciale pentru Volkswagen Touareg și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Touareg, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Touareg și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi puterea la o remorcă la Volkswagen Touareg?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol vă vom arăta rapid cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Touareg . Pentru a face acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touareg, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touareg.

Legătura cu publicația principală