Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen T-roc?

Dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de la îndemână. În această postare, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen T-roc . Evident, indiferent dacă procedura de instalare nu este complexă, este necesar să explicăm câteva puncte pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen T-roc .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen T-roc?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen T-roc?

Așadar, vom începe conținutul prin a detalia principiile unui cablaj al unui Volkswagen T-roc. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este necesar și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite reguli, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen T-roc . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Volkswagen T-roc, vă rugăm să vedeți conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen T-roc

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen T-roc?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen T-roc. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen T-roc, 7 pini : Acesta este mufa clasică care va fi descoperită pe toate cuplajele Volkswagen T-roc. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o mufă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen T-roc: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen T-roc?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen T-roc .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen T-roc?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen T-roc, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician autovehicul pentru a face această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen T-roc pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen T-roc?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen T-roc recent?

Pentru Volkswagen T-roc-urile moderne, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru modelele dumneavoastră Volkswagen T-roc și universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen T-roc, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen T-roc și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen T-roc?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen T-roc . Pentru a realiza acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, rămâne la latitudinea dvs. să îl selectați pe cel care corespunde modelului și bugetului dvs. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen T-roc, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen T-roc.

Legătura cu publicația principală