Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Caddy?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. În această postare, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Caddy . De fapt, chiar dacă procedura de instalare nu este complexă, este necesar să descriem câteva puncte pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom afla ce implică cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Caddy .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cârlig Volkswagen Caddy?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Caddy?

Așadar, vom începe pagina noastră de conținut explicând elementele fundamentale ale unui cablaj al unui Volkswagen Caddy. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai devreme toate obligatoriu de codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Caddy . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Caddy, vă rugăm să aflați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână la Volkswagen Caddy?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Caddy?

Vom descrie acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Caddy. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Caddy, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi descoperită pe toate cârligele Volkswagen Caddy. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Caddy: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Caddy?

Pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom descrie destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Caddy .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Caddy?

Pentru a monta cablajul unui vechi Volkswagen Caddy, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Caddy pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Caddy?

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Caddy recent?

Pentru modelele Volkswagen Caddy recente, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți descoperi unele speciale pentru Volkswagen Caddy și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Caddy, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Caddy și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corect carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Caddy?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom descrie destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Caddy . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să treci prin unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care corespunde modelului tău și bugetului tău. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Caddy, aruncați o privire la categoria Volkswagen Caddy.

Legătura cu publicația principală