Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Caddy 3?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este foarte util. Pe această pagină, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Volkswagen Caddy 3 . De fapt, indiferent dacă procedura de configurare nu este complexă, este necesar să se explice unele puncte pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce conține cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Volkswagen Caddy 3 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Volkswagen Caddy 3?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Volkswagen Caddy 3?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Volkswagen Caddy 3. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite cerințe, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.
Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Caddy 3 zdrăngănește când este rece

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Volkswagen Caddy 3 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Volkswagen Caddy 3, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Volkswagen Caddy 3?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Volkswagen Caddy 3. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Volkswagen Caddy 3, 7 pini : Aceasta este mufa clasică care va fi descoperită pe toate cârligele Volkswagen Caddy 3. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare semnalizării spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o mufă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Volkswagen Caddy 3: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Volkswagen Caddy 3?

Pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom descrie rapid cum să realizați conexiunea cablajului Volkswagen Caddy 3 .

Weiterlesen:
De ce Volkswagen Caddy-ul meu miroase a plastic ars?

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Volkswagen Caddy 3?

Pentru a instala cablajul unui vechi Volkswagen Caddy 3, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma principalele etape care trebuie parcurse:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Volkswagen Caddy 3 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.

Cum conectezi cablajul unui Volkswagen Caddy 3 recent?

Pentru Volkswagen Caddy 3s modern, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Poți folosi o cutie multiplexabilă, vei descoperi unele specifice pentru modelele tale Volkswagen Caddy 3 și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. Volkswagen Caddy 3, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Volkswagen Caddy 3 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Volkswagen Caddy 3?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom descrie rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Volkswagen Caddy 3 . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să treci prin unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care înseamnă modelul tău și bugetul tău. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Caddy 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Caddy 3.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Caddy 3 rămâne aprinsă, ce să faci?
Legătura cu publicația principală