Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Toyota Scion FR S?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. În această postare, vom explica conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Toyota Scion FR S . Într-adevăr, indiferent dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesară clarificarea unor detalii pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi în ce constă cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Toyota Scion FR S .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Toyota Scion FR S?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Toyota Scion FR S?

Așa că vom începe conținutul nostru prin a explica principiile unui cablaj al unui Toyota Scion FR S. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite reguli, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.
Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda la Toyota Scion FR S

Pentru a îndeplini toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Toyota Scion FR S . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Toyota Scion FR S, vă rugăm să descoperiți conținutul nostru pe acest subiect.

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Toyota Scion FR S?

Vom explica acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Toyota Scion FR S. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Toyota Scion FR S, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi identificată pe toate cuplajele Toyota Scion FR S. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Toyota Scion FR S: Acest sistem de priză este utilizat în mod special pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).
Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Toyota Scion FR S

Cum conectez cablajul unui Toyota Scion FR S?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom explica destul de repede cum să faceți conexiunea cablajului Toyota Scion FR S .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Toyota Scion FR S?

Pentru a monta cablajul unui vechi Toyota Scion FR S, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Toyota Scion FR S pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.

Cum conectezi cablajul unui Toyota Scion FR S recent?

Pentru Toyota Scion FR Ss recent, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Toyota Scion FR S și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Toyota Scion FR S, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Toyota Scion FR S și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Toyota Scion FR S?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom explica destul de repede cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Toyota Scion FR S . Pentru a face acest lucru va trebui să parcurgeți automat unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să-l selectați pe cel care vă orientează modelul și bugetul. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Toyota Scion FR S, accesați categoria noastră Toyota Scion FR S.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Toyota Scion FR S?
Legătura cu publicația principală