Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Tesla Model S?

Dacă aveți nevoie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este foarte util. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui model Tesla S . Într-adevăr, indiferent dacă procedura de instalare nu este dificilă, se impune explicarea unor detalii pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi ce conține cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Tesla Model S .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Tesla Model S?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Tesla Model S?

Așa că vom începe articolul nostru prin a detalia principiile unui cablaj al unui model Tesla S. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai devreme obligatoriu de codul rutier să respectați anumite protocoale, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune a cablajului pe remorca de cuplare a Tesla Model S . Vom analiza acest lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Tesla Model S, vă rugăm să descoperiți articolul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Tesla Model S, ce să faci?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Tesla Model S?

Vă vom arăta acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Tesla Model S. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Tesla Model S, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi identificată pe toate cuplajele Tesla Model S. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Tesla Model S: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Tesla Model S?

Pentru a finaliza acest articol, vă vom arăta rapid cum să faci conectarea cablajului Tesla Model S .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Tesla Model S?

Pentru a instala cablajul unui vechi Tesla Model S, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma principalii pași de parcurs:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Tesla Model S pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Tesla Model S?

Cum conectezi cablajul unui Tesla Model S recent?

Pentru Tesla Model Ss recent, cablajul este mult mai simplu de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele specifice pentru modelele dvs. Tesla Model S și universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Tesla Model S, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Tesla Model S și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi puterea la o remorcă pe Tesla Model S?

În sfârșit, pentru a finaliza acest articol, îți vom arăta rapid cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Tesla Model S . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Tesla Model S, accesați categoria noastră Tesla Model S.

Legătura cu publicația principală