Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Peugeot Boxer 2?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. Pe această pagină, vom explica conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Peugeot Boxer 2 . De fapt, indiferent dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesar să descriem câteva detalii pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom afla ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Peugeot Boxer 2 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Peugeot Boxer 2?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Peugeot Boxer 2?

Așa că vom începe conținutul nostru explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Peugeot Boxer 2. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai devreme obligatoriu de codul rutier să respectați anumite cerințe, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Peugeot Boxer 2 . Vom analiza acest lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Peugeot Boxer 2, vă rugăm să aflați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Unde este starterul la Peugeot Boxer 2?

Care este legătura electrică a cârligului de remorcă al unui Peugeot Boxer 2?

Vom explica acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Peugeot Boxer 2. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cuplaj, iată-le:

 • Fișa electrică cu 7 pini pentru o remorcă Peugeot Boxer 2, 7 pini : Aceasta este mufa clasică care va fi identificată pe toate cuplajele Peugeot Boxer 2. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare obiectiv (indicatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta, ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Peugeot Boxer 2: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Peugeot Boxer 2?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom explica destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Peugeot Boxer 2 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Peugeot Boxer 2?

Pentru a instala cablajul unui vechi Peugeot Boxer 2, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma principalii pași care trebuie parcurși:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Peugeot Boxer 2 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Peugeot Boxer 2?

Cum conectezi cablajul unui recent Peugeot Boxer 2?

Pentru noul Peugeot Boxer 2s, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele specifice pentru Peugeot Boxer 2 și modelele universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Peugeot Boxer 2, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Peugeot Boxer 2 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Peugeot Boxer 2?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom explica destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Peugeot Boxer 2 . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care îți îndreaptă modelul și bugetul tău. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Peugeot Boxer 2, accesați categoria noastră Peugeot Boxer 2.

Weiterlesen:
Unde este starterul la Peugeot Boxer?
Legătura cu publicația principală