Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Mazda CX 9?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este destul de util. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Mazda CX 9 . De fapt, chiar dacă procedura de configurare nu este dificilă, este necesară clarificarea unor puncte pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom afla ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Mazda CX 9 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Mazda CX 9?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Mazda CX 9?

Așa că vom începe articolul nostru prin a detalia elementele fundamentale ale unui cablaj al unui Mazda CX 9. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite protocoale, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Mazda CX 9?

Pentru a îndeplini toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Mazda CX 9 . Vom analiza acest lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Mazda CX 9, vă rugăm să aflați articolul nostru pe acest subiect.

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Mazda CX 9?

Vă vom arăta acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Mazda CX 9. Există două sisteme diferite de conexiune electrică pentru un cuplaj, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Mazda CX 9, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi descoperită pe toate cuplajele Mazda CX 9. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Mazda CX 9: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Mazda CX 9?

Pentru a finaliza acest articol, vă vom arăta destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Mazda CX 9 .

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Mazda CX 9, ce să faci?

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Mazda CX 9?

Pentru a instala cablajul unui vechi Mazda CX 9, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician autovehicul pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Mazda CX 9 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.

Cum conectezi cablajul unui Mazda CX 9 recent?

Pentru Mazda CX 9s modern, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți descoperi unele specifice pentru modelele dvs. Mazda CX 9 și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Mazda CX 9, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Mazda CX 9 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Mazda CX 9?

În cele din urmă, pentru a termina acest articol, vă vom arăta destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Mazda CX 9 . Pentru a realiza acest lucru va trebui să parcurgeți automat unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să-l alegeți pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Mazda CX 9, accesați categoria noastră Mazda CX 9.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Mazda CX 2 cu 9 locuri într-un cu 5 locuri?
Legătura cu publicația principală