Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Lexus IS?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este foarte util. Pe această pagină, vom descrie conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Lexus IS . Într-adevăr, chiar dacă procedura de configurare nu este dificilă, se impune explicarea unor puncte pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce implică cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se realizează conexiunea electrică a cârligului unui Lexus IS .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Lexus IS?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Lexus IS?

Așadar, vom începe conținutul prin a detalia elementele de bază ale cablajului unui Lexus IS. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți în prealabil necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai devreme obligatoriu de codul rutier să respectați anumite protocoale, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Lexus IS dvs . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Lexus IS, vă rugăm să vedeți conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Scaunul blocat Lexus IS în poziție

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă a unui Lexus IS?

Vom descrie acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașină pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Lexus IS. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Lexus IS, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi determinată pe toate cuplajele Lexus IS. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Lexus IS: Acest sistem de priză este utilizat în mod special pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Lexus IS?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să faceți conexiunea cablajului Lexus IS dvs .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Lexus IS?

Pentru a instala cablajul unui vechi Lexus IS, va trebui să mergeți și să obțineți toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă recomandăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Lexus IS pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Lexus IS meu?

Cum conectezi cablajul unui Lexus IS recent?

Pentru modelele Lexus IS recente, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru modelele dvs. Lexus IS și universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Lexus IS, astfel încât să puteți ruta cablurile de la cutie către partea din față a Lexus IS și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Lexus IS?

În cele din urmă, pentru a încheia acest conținut, vă vom descrie rapid cum să faceți conexiunea electrică a unei rulote pe Lexus IS . Pentru a face acest lucru va trebui să parcurgeți automat unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să-l selectați pe cel care vă orientează modelul și bugetul. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Lexus IS, nu ezitați să consultați categoria noastră Lexus IS.

Legătura cu publicația principală