Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Ford Focus C-max?

Indiferent de faptul că trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este destul de util. În acest articol, vom explica conectarea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Ford Focus C-max . De fapt, chiar dacă procesul de instalare nu este dificil, este necesar să descriem câteva puncte pentru a lua în considerare această intervenție fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi ce conține cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Ford Focus C-max .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Ford Focus C-max?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Ford Focus C-max?

Așa că vom începe conținutul nostru explicând principiile unui cablaj al unui Ford Focus C-max. Pentru a descoperi cum funcționează, trebuie să descoperi deja necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite legi, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a satisface toate reglementările electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Ford Focus C-max . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să descoperiți cum să instalați cârligul unui Ford Focus C-max, vă rugăm să descoperiți conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Ford Focus, ce să faci?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Ford Focus C-max?

Vă vom explica acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Ford Focus C-max. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Fișa electrică cu 7 pini pentru o remorcă Ford Focus C-max, 7 pini : Acesta este ștecherul tradițional care va fi identificat pe toate cuplajele Ford Focus C-max. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți descoperi câte o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Ford Focus C-max: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Ford Focus C-max?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom explica rapid cum să realizați conexiunea cablajului Ford Focus C-max .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Ford Focus C-max?

Pentru a monta cablajul unui Ford Focus C-max vechi, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Ford Focus C-max pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Ford Focus-ul meu

Cum conectezi cablajul unui Ford Focus C-max recent?

Pentru Ford Focus C-max moderne, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Poți folosi o cutie multiplexabilă, vei descoperi unele specifice pentru modelele tale Ford Focus C-max și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de la Ford Focus C-max, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Ford Focus C-max și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corect carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi puterea la o remorcă pe Ford Focus C-max?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vă vom explica rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Ford Focus C-max . Pentru a realiza acest lucru va trebui inevitabil să treci printr-unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care corespunde modelului tău și bugetului tău. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Ford Focus C-max, aruncați o privire la categoria Ford Focus C-max.

Legătura cu publicația principală