Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Citroen Ds5?

Dacă aveți nevoie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este foarte util. În acest articol, vom explica conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Citroen Ds5 . Evident, chiar dacă procesul de configurare nu este dificil, este necesar să descriem câteva detalii pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi în ce constă cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Citroen Ds5 .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Citroen Ds5?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Citroen Ds5?

Așadar, vom începe pagina noastră de conținut explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Citroen Ds5. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este important și mai devreme toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite cerințe, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Citroen Ds5 . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Citroen Ds5, vă rugăm să descoperiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Citroen Ds5, ce pot face?

Care este legătura electrică a cârligului de remorcă al unui Citroen Ds5?

Vom explica acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Citroen Ds5. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Citroen Ds5, 7 pini : Acesta este mufa tradițională care va fi găsită pe toate cuplajele Citroen Ds5. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare acțiune (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta, ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Citroen Ds5: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele dispozitive electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când autovehiculul este pornit).

Cum conectez cablajul unui Citroen Ds5?

Pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom explica destul de repede cum să realizați conexiunea cablajului Citroen Ds5 .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Citroen Ds5?

Pentru a instala cablajul unui vechi Citroen Ds5, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sugerăm să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Citroen Ds5 pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Localizați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână la Citroen Ds5 meu?

Cum conectezi cablajul unui Citroen Ds5 recent?

Pentru noul Citroen Ds5s, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele specifice pentru Citroen Ds5 și modelele universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului dvs. de pe Citroen Ds5, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Citroen Ds5 și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați în mod eficient circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Citroen Ds5?

În cele din urmă, pentru a finaliza această pagină de conținut, vă vom explica destul de repede cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Citroen Ds5 . Pentru a face acest lucru va trebui inevitabil să treci prin unul dintre pașii anteriori, ține de tine să-l alegi pe cel care corespunde modelului tău și bugetului tău. După ce ați efectuat acest lucru, ultimul pas va fi să cumpărați un adaptor care trece de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să puteți beneficia de curentul de 12 volți din rulota dvs. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Citroen Ds5, aruncați o privire la categoria Citroen Ds5.

Legătura cu publicația principală