Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Citroen C-zero?

Indiferent dacă trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să aruncați deșeurile verzi sau să aveți un cârlig este foarte util. În acest articol, vom explica conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă a unui Citroen C-zero . De fapt, chiar dacă procesul de instalare nu este complex, este necesar să explicăm câteva detalii pentru a lua în considerare această lucrare fără nicio problemă. În primul rând, vom descoperi ce implică cablajul electric al cârligului auto, apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Citroen C-zero .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Citroen C-zero?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Citroen C-zero?

Așa că vom începe conținutul nostru explicând elementele de bază ale unui cablaj al unui Citroen C-zero. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să înțelegeți deja necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este fundamental și mai devreme obligatoriu de codul rutier să respectați anumite reguli, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate obligațiile electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Citroen C-zero . Ne vom concentra asupra acestui lucru în acest articol, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Citroen C-zero, vă rugăm să descoperiți conținutul nostru pe această temă.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Citroen C-zero?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Citroen C-zero?

Vă vom explica acum rapid cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la mașina dvs. pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Citroen C-zero. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Citroen C-zero, 7 pini : Acesta este mufa clasică care va fi găsită pe toate cuplajele Citroen C-zero. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare semnalizării spate a remorcii dvs., veți găsi o fișă pentru fiecare obiectiv (indicatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta, ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Citroen C-zero: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulote care implică 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Citroen C-zero?

Pentru a încheia acest conținut, vă vom explica rapid cum să realizați conexiunea cablajului Citroen C-zero .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Citroen C-zero?

Pentru a instala cablajul unui vechi Citroen C-zero, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sfătuim să apelați la un electrician auto pentru a face această intervenție deoarece este complexă, dar totuși vom rezuma principalii pași care trebuie parcurși:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Citroen C-zero pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Găsiți firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Citroen C-zero care intră în modul limp

Cum conectezi cablajul unui Citroen C-zero recent?

Pentru noul Citroen C-zeros, cablajul este mult mai puțin complicat de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru modelele dvs. Citroen C-zero și universale. Depinde de tine sa alegi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Citroen C-zero, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Citroen C-zero și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corect carcasa în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Citroen C-zero?

În sfârșit, pentru a încheia acest conținut, vă vom explica rapid cum să produceți conexiunea electrică a unei rulote pe Citroen C-zero . Pentru a face acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, rămâne la latitudinea dvs. să-l alegeți pe cel care înseamnă modelul și bugetul dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Citroen C-zero, accesați categoria noastră Citroen C-zero.

Legătura cu publicația principală