Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se instalează cârligul de remorcă electric Cadillac XTS?

Indiferent de faptul că trebuie să vă mutați casa, să plecați în vacanță cu o rulotă, să scăpați de deșeurile verzi sau să aveți o problemă este destul de util. În această postare, vă vom arăta conexiunea electrică a unui cârlig de remorcă al unui Cadillac XTS . Evident, chiar dacă procesul de configurare nu este dificil, este necesar să clarificăm câteva detalii pentru a lua în considerare această sarcină fără nicio problemă. În primul rând, vom vedea ce implică cablajul electric al cârligului autovehiculului dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum se face conexiunea electrică a cârligului unui Cadillac XTS .

Care este cablajul pentru o remorcă cu cuplare Cadillac XTS?

De ce trebuie să conectăm un cablaj cu remorca de cuplare a unui Cadillac XTS?

Așadar, vom începe pagina noastră de conținut prin a detalia principiile unui cablaj al unui Cadillac XTS. Pentru a vă da seama cum funcționează, trebuie să vă dați seama în prealabil de necesitatea acestuia. Indiferent dacă aveți o remorcă sau o rulotă de tractat, este necesar și mai presus de toate obligatoriu de către codul rutier să respectați anumite reguli, iată-le:

 • Un șasiu solid pentru remorcă…
 • Roți care se potrivesc.
 • O conexiune electrică.
 • O plăcuță de înmatriculare la vedere.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor de semafor.
 • Un repetor intermitent.
 • Iluminarea plăcuței de înmatriculare.
 • Un repetor pentru lumini de ceață.

Pentru a îndeplini toate cerințele electrice, va trebui instalați o conexiune cablaj pe remorca de cuplare a Cadillac-ului dvs. XTS . Ne vom concentra asupra acestui lucru în această postare, dacă doriți să aflați cum să instalați cârligul unui Cadillac XTS, vă rugăm să consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Cadillac XTS?

Care este conexiunea electrică a cârligului de remorcă al unui Cadillac XTS?

Vă vom arăta acum destul de repede cum funcționează conexiunea electrică a cârligului dvs. Conexiunea folosește curentul de 12 volți de la autovehiculul dumneavoastră pentru a alimenta luminile de cuplare de pe Cadillac XTS. Există două sisteme diferite de conectare electrică pentru un cârlig, iată-le:

 • Ștecherul electric cu 7 pini pentru o remorcă Cadillac XTS, 7 pini : Aceasta este mufa clasică care va fi identificată pe toate cuplajele Cadillac XTS. Această conexiune electrică vă va permite să transmiteți toate funcțiile de iluminare necesare pentru semnalizarea spate a remorcii dvs., veți localiza câte o fișă pentru fiecare funcție (semnalizatoare stânga și dreapta, sol, far de ceață, lumină de poziție stânga și dreapta, frână stânga și dreapta ușoară).
 • Conexiune electrică pentru rulotă cu mufă cu 13 pini pentru Cadillac XTS: Acest sistem de priză este utilizat în principal pentru rulotele care necesită 12 volți în interior pentru a alimenta diferitele echipamente electrice din cabină. Acest tip de conexiune necesită utilizarea unui adaptor. Pinii suplimentari vor aduce puterea de 12 volți în permanență (pentru a reîncărca o baterie în rulotă) și puterea de 12 volți în uz (pentru a utiliza echipamentul de 12 volți când mașina este pornită).

Cum conectez cablajul unui Cadillac XTS?

Pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta destul de repede cum să faceți conexiunea cablajului Cadillac-ului dvs. XTS .

Cum se realizează conexiunea cablajului unui vechi Cadillac XTS?

Pentru a instala cablajul unui vechi Cadillac XTS, va trebui să mergeți și să luați toate cablurile necesare în lămpile din spate ale acestuia. Vă sfătuim să apelați la un electrician auto pentru această intervenție deoarece este dificilă, dar totuși vom rezuma cei mai importanți pași care trebuie efectuati:

 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Cadillac XTS pentru a accesa unitatea de lumini din spate.
 • Identificați firele care corespund fiecărei funcții ale stopului.
 • Conectați-le la urechile de pe cablajul de pe cârlig.
 • Închideți totul.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Cadillac XTS meu?

Cum conectezi cablajul unui Cadillac XTS recent?

Pentru Cadillac XTS recente, cablajul este mult mai ușor de conectat:

 • Puteți folosi o cutie multiplexabilă, veți găsi unele speciale pentru Cadillac XTS și modelele universale. Depinde de tine sa selectezi in functie de buget, sa stii ca o versiune universala costa intre 30 si 60 de euro.
 • Scoateți căptușeala portbagajului de pe Cadillac XTS, astfel încât să puteți direcționa cablurile de la cutie către partea din față a Cadillac XTS și să le conectați la cutia de siguranțe.
 • Instalați corespunzător circumstanțele în portbagaj.
 • Nu trebuie să vă recuperați cablurile din portbagaj și să le conectați la priză.

Cum conectezi curentul la o remorcă pe Cadillac XTS?

În cele din urmă, pentru a încheia această pagină de conținut, vă vom arăta destul de repede cum să faci conexiunea electrică a unei rulote pe Cadillac XTS . Pentru a face acest lucru va trebui automat să parcurgeți unul dintre pașii anteriori, ține de dvs. să îl selectați pe cel care corespunde modelului și bugetului dvs. După ce ai făcut acest lucru, ultimul pas va fi să cumperi un adaptor care să treacă de la o mufă cu 7 pini la una cu 13 pini, astfel încât să poți beneficia de curentul de 12 volți din rulota ta. Aceste adaptoare vin la prețuri diferite, va trebui să numărați între 15 și 40 de euro. Tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la mufa cu 7 pini.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Cadillac XTS, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac XTS.

Legătura cu publicația principală