Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Transporter 6?

Volkswagen Transporter 6 nu mai pornește? Ai testat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzatia ca problema vine de la imobilizatorul tau ? Este de fapt plauzibil, de fapt că este pus în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Volkswagen Transporter 6? Sunteți pe un site bun, am scris această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă rezolvați problemele legate de această componentă. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Volkswagen Transporter 6, apoi diferitele tehnici pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Volkswagen Transporter 6

Înainte de a descrie diferitele soluții disponibile, iată o scurtă introducere pentru a explica scopul și funcționarea dispozitivului de imobilizare din Volkswagen Transporter 6. Această componentă electronică a fost inventată acum 30 de ani și are ca scop prevenirea furtului Volkswagen Transporter 6. De fapt. , datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare incluse în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Volkswagen Transporter 6 va merge de fiecare dată când puneți cheia în contact, verifică dacă codul emis de cheia dumneavoastră este de fapt cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să începeți. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie), această unitate va funcționa.

Diferitele alternative pentru a ocoli imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 6

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima procedură, cheia dvs. nu mai permite pornirea lui Volkswagen Transporter 6, doriți să dezactivați dispozitivul de imobilizare al Volkswagen Transporter 6, dar în primul rând ar trebui să încercați această abordare pentru a-l porni și să îl duceți la un mecanic pentru a verifica dacă nu puteți. realizați un proces mai puțin important pentru a readuce la pornirea normală a automobilului dvs. De fapt, cu automobilul tău ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească Volkswagen Transporter 6), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, include codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți automobilul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, duplicați procesul până ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să permită Volkswagen Transporter 6 să pornească fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, deși o baterie schimbată, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Volkswagen Transporter 6 încă nu funcționează, cel mai probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți sistemul de imobilizare de la Volkswagen Transporter 6. De fapt, dvs transponderul trebuie să fi fost rănit sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a corecta această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealer-ul dvs cine vă poate restaura cheia Volkswagen Transporter 6. Depinde la cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai o copie sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Scoateți manual imobilizatorul

Deși ați putea fi atras să ocoliți imobilizatorul de la Volkswagen Transporter 6, acest lucru nu este deloc recomandat din diferite motive. Primul Volkswagen Transporter 6 ar fi mult mai vulnerabil la tentative de furt. De fapt, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă recunoaște că imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 6 a fost îndepărtat, ocolit sau dezactivat. Asta dacă tot vrei să o faci, unele site-uri încă dau procesul, am făcut alegerea să nu-l dezvăluim, pentru că ar putea ajuta oamenii cu intenții rele.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector