Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Transporter 5?

Volkswagen Transporter 5 nu mai pornește? Ai încercat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzatia ca problema vine de la imobilizatorul tau ? Este de fapt posibil, într-adevăr că este în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornirea fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Volkswagen Transporter 5? Sunteți în locul potrivit, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă remediați problemele legate de acest element. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Volkswagen Transporter 5, apoi diferitele modalități de a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Volkswagen Transporter 5

Înainte de a descrie diferitele soluții disponibile, iată o scurtă introducere pentru a descrie rolul și funcționarea imobilizatorului din Volkswagen Transporter 5. Acest element electronic a apărut acum 30 de ani și dorește să prevină furtul Volkswagen Transporter 5. În fapt, datorită unui transponder și unei antene (bobină) integrate în cheie și, unei casete de control de imobilizare integrat în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Volkswagen Transporter 5 va merge de fiecare dată când puneți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este într-adevăr cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să porniți mașina. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie) acest dispozitiv va funcționa.

Diferitele soluții pentru a ocoli imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 5

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima procedură, cheia dvs. nu mai permite pornirea Volkswagen Transporter-ului dvs. 5, doriți să dezactivați dispozitivul de imobilizare al Volkswagen Transporter 5, dar mai întâi de toate ar trebui să încercați această abordare pentru a-l porni și a-l duce la un garaj pentru a verifica dacă nu puteți. executați un proces mai puțin important pentru a restabili pornirea normală a automobilului dvs. De fapt, cu automobilul tău ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească Volkswagen Transporter 5), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, include codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți automobilul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, replicați procesul până când ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să permită Volkswagen Transporter 5 să pornească fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Transporter 6 rămâne aprinsă, ce să faci?

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, în ciuda unei schimbări a bateriei, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Volkswagen Transporter 5 încă nu funcționează, este aproape sigur cheia ta care este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți sistemul de imobilizare de la Volkswagen Transporter 5. De fapt, dvs transponderul trebuie să fi fost afectat sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a rezolva această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate repara cheia Volkswagen Transporter 5. Depinde la cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 5.

Scoateți manual imobilizatorul

Deși este posibil să vă gândiți să ocoliți imobilizatorul de la Volkswagen Transporter 5, acest lucru nu este deloc recomandat din diferite motive. Primul Volkswagen Transporter 5 ar fi mult mai vulnerabil la tentative de furt. De fapt, fără o cutie de imobilizare, simpla efectuare a „firelor” poate fi suficientă pentru a vă porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă află că imobilizatorul de pe Volkswagen Transporter 5 a fost scos, ocolit sau dezactivat. Asta dacă tot vrei să o faci, unele site-uri online încă dau procesul, am făcut alegerea să nu-l dezvăluim, pentru că ar putea ajuta oamenii cu intenții rele.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 4?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector