Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Touran?

Volkswagen Touran-ul tău nu mai pornește? Ai testat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și simți că problema provine de la imobilizatorul tău? Este destul de plauzibil, de fapt că este pus sub semnul întrebării dacă automobilul tău nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Volkswagen Touran? Sunteți pe un site bun, am făcut această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă rezolvați preocupările legate de această componentă. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Volkswagen Touran, apoi diferitele tehnici pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Volkswagen Touran

Înainte de a descrie diferitele opțiuni disponibile, iată o scurtă introducere pentru a explica scopul și funcțiile imobilizatorului din Volkswagen Touran. Acest element electronic a apărut în urmă cu 30 de ani și intenționează să prevină furtul Volkswagen Touran-ul tău. Intr-adevar, datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare incluse în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Volkswagen Touran-ul tău va merge de fiecare dată când introduceți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este de fapt cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să începeți. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie), această unitate va funcționa.

Diferitele alternative pentru a ocoli imobilizatorul de pe Volkswagen Touran

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima tehnică, cheia dvs. nu mai permite pornirea dvs. Volkswagen Touran, doriți să dezactivați dispozitivul de imobilizare al Volkswagen Touran, dar în primul rând ar trebui să încercați această procedură pentru a-l porni și să îl duceți la un garaj, verificați că nu puteți executa un procedură mai puțin importantă pentru a restabili pornirea normală a vehiculului dumneavoastră. Într-adevăr, cu vehiculul dvs. ar trebui să aveți o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încercați și care ar trebui să pornească Volkswagen Touran), dar dacă nu o aveți ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, include codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți vehiculul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru confirmarea cifrei și reluarea, duplicați procedura până când ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Volkswagen Touran fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la un dealer auto

Dacă, deși o baterie schimbată, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Volkswagen Touran tot nu dorește să pornească, probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de la Volkswagen Touran. Într-adevăr, dvs transponderul trebuie să fi fost rănit sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a rezolva această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate repara cheia Volkswagen Touran. Determinat de cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Volkswagen Touran 3?

Scoateți manual imobilizatorul

Deși ați putea fi tentat să ocoliți imobilizatorul de la Volkswagen Touran, acest lucru nu este deloc recomandat din anumite motive. Primul Volkswagen Touran ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. Într-adevăr, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a-ți porni mașina. Pe lângă asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă află că imobilizatorul de pe Volkswagen Touran a fost scos, ocolit sau dezactivat. Asta daca tot vrei sa o faci, unele pagini de internet mai dau procesul, am facut alegerea sa nu il dezvaluim, pentru ca ar putea aduce beneficii oamenilor cu rea intentii.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector