Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Touran 3?

Volkswagen Touran 3 nu vrea să pornească? Ai încercat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzația că necazul provine de la imobilizatorul tău? Este foarte posibil, de fapt că este în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Volkswagen Touran 3? Sunteți pe un site bun, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă rezolvați problemele legate de această parte. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Volkswagen Touran 3, apoi diferitele tehnici pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Volkswagen Touran 3

Înainte de a explica diferitele alternative disponibile, iată o scurtă introducere pentru a vă arăta scopul și funcțiile imobilizatorului dvs. Volkswagen Touran 3. Această componentă electronică a apărut acum 30 de ani și intenționează să prevină furtul Volkswagen Touran 3. De fapt, datorită unui transponder și unei antene (bobină) integrate în cheie și, unei casete de control de imobilizare integrat în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Volkswagen Touran 3 va merge de fiecare dată când introduci cheia în contact, verifică dacă codul emis de cheia ta este de fapt cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să porniți mașina. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie), această unitate va funcționa.

Diferite posibilități de a ocoli imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 3

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima procedură, cheia dvs. nu mai permite pornirea lui Volkswagen Touran 3, doriți să opriți dispozitivul de imobilizare al Volkswagen Touran 3, dar în primul rând ar trebui să încercați această procedură pentru a-l porni și să îl duceți la un garaj, verificați dacă puteți nu efectuați o operațiune mai puțin semnificativă pentru a restabili pornirea normală a vehiculului dumneavoastră. De fapt, cu vehiculul dvs. ar trebui să aveți o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încercați și care ar trebui să pornească Volkswagen Touran 3), dar dacă nu o aveți ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, conține codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți vehiculul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, duplicați operația până ați introdus codul complet. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Volkswagen Touran 3 fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Touran 2?

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, în ciuda schimbului de baterie, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Volkswagen Touran 3 încă nu funcționează, probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de la Volkswagen Touran 3. De fapt, dvs transponderul trebuie să fi fost deteriorat sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a remedia această problemă, singura opțiune, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate restaura cheia Volkswagen Touran 3. Determinat de cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 3.

Scoateți manual imobilizatorul

Deși este posibil să vă gândiți să ocoliți imobilizatorul de la Volkswagen Touran 3, acest lucru nu este deloc recomandat din mai multe motive. Primul Volkswagen Touran 3 ar fi mult mai vulnerabil la tentative de furt. De fapt, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă știe că imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 3 a fost îndepărtat, ocolit sau dezactivat. Asta dacă tot vrei să o faci, unele site-uri online mai oferă tehnica, am făcut alegerea să nu o dezvăluim, pentru că ar putea ajuta oamenii cu intenții rele.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Volkswagen Touran 3?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector