Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Touran 2?

Volkswagen Touran 2 nu vrea să pornească? Ai încercat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzatia ca problema vine de la imobilizatorul tau? Este cu siguranță plauzibil, de fapt, că este în discuție dacă vehiculul tău nu mai vrea să pornească sau se blochează când pornește fără niciun motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Volkswagen Touran 2? Sunteți în locul potrivit, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă rezolvați problemele legate de această componentă. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Volkswagen Touran 2, apoi diferitele tehnici pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Volkswagen Touran 2

Înainte de a explica diferitele soluții disponibile, iată o scurtă introducere pentru a demonstra scopul și funcțiile imobilizatorului dvs. Volkswagen Touran 2. Acest element electronic a fost inventat acum 30 de ani și intenționează să prevină furtul Volkswagen Touran 2. Într-adevăr , datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare incluse în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Volkswagen Touran 2 va merge de fiecare dată când puneți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este de fapt cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să porniți mașina. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie) acest sistem va funcționa.

Diferitele soluții pentru a ocoli imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 2

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima procedură, cheia dvs. nu mai permite pornirea lui Volkswagen Touran 2, doriți să dezactivați dispozitivul de imobilizare al Volkswagen Touran 2, dar în primul rând ar trebui să încercați această abordare pentru a-l porni și să-l duceți la un garaj, verificați dacă nu puteți. efectuați o procedură mai puțin importantă pentru a restabili pornirea normală a automobilului dumneavoastră. Într-adevăr, cu automobilul tău ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească Volkswagen Touran 2), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, conține codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți automobilul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru a valida cifra și a relua, repetați procedura până când ați introdus codul complet. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Volkswagen Touran 2 fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă pe Volkswagen Touran 2?

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la reprezentanța dvs. auto

Dacă, în ciuda schimbului de baterie, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Volkswagen Touran 2 tot nu dorește să pornească, cel mai probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de la Volkswagen Touran 2. Într-adevăr, dvs transponderul trebuie să fi fost rănit sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a remedia această problemă, singura opțiune, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la reprezentanța dumneavoastră auto cine vă poate repara cheia Volkswagen Touran 2. Determinat de cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la reprezentanța auto dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 2.

Scoateți manual imobilizatorul

Deși ați putea fi atras să ocoliți imobilizatorul de la Volkswagen Touran 2, acest lucru nu este deloc recomandat din mai multe motive. Primul Volkswagen Touran 2 ar fi mult mai vulnerabil la tentative de furt. Într-adevăr, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a o porni. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă știe că imobilizatorul de pe Volkswagen Touran 2 a fost îndepărtat, ocolit sau dezactivat. Asta dacă tot vrei să o faci, unele site-uri încă dau procesul, am făcut alegerea să nu-l dezvăluim, pentru că ar putea ajuta oamenii cu intenții rele.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Touran 3

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector