Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Subaru Crosstrek?

Subaru Crosstrek-ul tău nu mai pornește? Ai testat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzatia ca necazul vine de la imobilizatorul tau? Cu siguranță este plauzibil, de fapt că este în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul de pe Subaru Crosstrek? Sunteți în locul potrivit, am scris această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și pentru a vă rezolva preocupările legate de această parte. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Subaru Crosstrek, apoi diferitele metode pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Subaru Crosstrek

Înainte de a detalia diferitele opțiuni disponibile, iată o scurtă introducere pentru a vă arăta intenția și funcțiile imobilizatorului din Subaru Crosstrek. Această componentă electronică a apărut acum 30 de ani și intenționează să prevină furtul Subaru Crosstrek-ul tău. De fapt, datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare inclus în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Subaru Crosstrek-ul tău va merge de fiecare dată când puneți cheia în contact, verifică dacă codul emis de cheia dumneavoastră este de fapt cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să începeți. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie), această unitate va funcționa.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Subaru Crosstrek?

Diferitele soluții pentru a ocoli imobilizatorul de pe Subaru Crosstrek

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima metodologie, cheia ta nu mai permite pornirea Subaru Crosstrek-ului tău, vrei să dezactivezi imobilizatorul Subaru Crosstrek-ului tău, dar mai întâi de toate ar trebui să încerci acest proces pentru a-l porni și a-l duce la un garaj, verifică dacă nu poți face un procedură mai puțin importantă pentru a restabili pornirea normală a mașinii dumneavoastră. De fapt, cu mașina ta ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească Subaru Crosstrek), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, include codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți mașina introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru a confirma cifra și a relua, repetați procedura până când ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Subaru Crosstrek fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, în ciuda schimbului de baterie, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Subaru Crosstrek încă nu funcționează, este aproape sigur cheia ta care este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți sistemul de imobilizare de la Subaru Crosstrek. De fapt, dvs transponderul trebuie să fi fost deteriorat sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a corecta această problemă, singura opțiune, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate repara cheia Subaru Crosstrek. Depinde la cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai o copie sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și vrei o nouă cheie funcțională, te va evita să fii nevoit să scoți imobilizatorul de pe Subaru Crosstrek.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Subaru Crosstrek, ce să faci?

Scoateți manual imobilizatorul

Deși este posibil să vă gândiți să ocoliți imobilizatorul de pe Subaru Crosstrek, acest lucru nu este deloc recomandat din anumite motive. Primul Subaru Crosstrek-ul tău ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. De fapt, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă află că imobilizatorul de pe Subaru Crosstrek a fost scos, ocolit sau dezactivat. Asta daca tot vrei sa o faci, unele pagini de internet inca dau tehnica, am facut alegerea sa nu o dezvaluim, pentru ca ar putea aduce beneficii oamenilor cu rea intentii.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Subaru Crosstrek, accesați categoria noastră Subaru Crosstrek.

Legătura cu publicația principală